24.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alpay tüm yarışmalara katıla katıla sonunda paranoyak oldu. Gördüğü bütün şarkıları yasaklı zannediyor :D

orda ıkı tane yasaklı sarkı var. adım gıbı emınım. ama lıstede gozukmuyor. ıyı bı derce elde ettı hatta biri daha evvel

ama zaten olan oldu artık

Ben de buldum sanki bir tane yasaklı.

Ben mi gözden kaçırdım diyeceğimde, bütün yarışmalarda olan şarkılar girildi listeye ilginç.

signbot.gif

Bu arada aynı formatta olursa gelecek yarışmaya ambargo koyacak şarkıyı buldum :D

Yuh ne ara yeni yarisma düzenlendi ya, moddash insan bi haber eder :D

@Alpay Asma tahminleri alalım. Sence bu yarışmayı yeni şarkılar mı yoksa yine nostalji şarkılar mı götürür?

Yeni şarkı olsa götürür diyeceğim de hepsi nostalji zaten.

Götürecek şarkı olur mu bilmem ama 3 tane zirve adayı şarkı tespit ettim kendimce. (Tabi yanılabilirim)

Daha fazlası yönlendirme olur. Listenin tamamına da bakamadım, son kısımda varsa yeni şarkı bilemiyorum şu an.

Yeni şarkı olsa götürür diyeceğim de hepsi nostalji zaten.

Götürecek şarkı olur mu bilmem ama 3 tane zirve adayı şarkı tespit ettim kendimce. (Tabi yanılabilirim)

Daha fazlası yönlendirme olur. Listenin tamamına da bakamadım, son kısımda varsa yeni şarkı bilemiyorum şu an.

Abi geçen yarışma Elton John'a ayıp ettiğini düşünüyorum. Bu yarışma puan bekliyorum artık. :cool:

Evet beyler pişti olması yüksek ihtimal olan şarkıyı ben de tespit ettim. Şu kadarını söyleyeyim; zırnık çıkmaz o şarkıya benden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt