Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.884
- 21.936
- 3.553
ÇakalGalatasaray marşı ile katılsaydın bari
![]()
4.şampiyonluğa inanmıştık ama olmadı.

Şarkı kalmadı zaten elimde artık. Gelecek karanlık.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ÇakalGalatasaray marşı ile katılsaydın bari
![]()
Çok emindim o şarkıya puan vereceğine abi.Katılamadığını görünce bir ara şarkıyı çekmeyi düşündüm.
![]()
4.şampiyonluğa inanmıştık ama olmadı.
Şarkı kalmadı zaten elimde artık. Gelecek karanlık.![]()
Nuri nasıl kazanıyo ya, kesin şike var.
Senin gibi tecrübeli bir yarışmacı bu hataya nasıl düştü hayret, forum yer mi bu çakallığı. Bir çakallığı, bir de piştiyi affetmez bu yarışma, Ertuğrul' un hali de ortada zaten![]()
Tuchel'den sonra ayarladık bişeyler![]()
2. Kez oluyor bu ilkinde benim hatam ama bunda şarkı yasaklı listesinde yoktu neyse sağlık olsun kaderde sonunculukta varmış
Tepetaklak
Senin gibi tecrübeli bir yarışmacı bu hataya nasıl düştü hayret, forum yer mi bu çakallığı. Bir çakallığı, bir de piştiyi affetmez bu yarışma, Ertuğrul' un hali de ortada zaten![]()
2. Kez oluyor bu ilkinde benim hatam ama bunda şarkı yasaklı listesinde yoktu neyse sağlık olsun kaderde sonunculukta varmış
Tepetaklak
Son yarışmalarda puanını eksik etmiyorsun abi. Teşekkürler... :encouragement:
@Tolga Aybakan john denver ile katılmışındır kesin diyodum gerçi 12 vermişin ona da
Benim katılmamam seni de yaktı 12' yi Tolga' ya verirdim ama 10' u senin şarkına verirdim, 8' i de Murat' a.![]()
Bana mı abi ?
Benim şarkının anlaşılamamasına şaşırdım , benmi yanlış izlenim edindim acaba ,
şahsen fransızca ile fazla işim olmaz ama bu şarkı bir başka benim için, Edith Piaf yorumunuda düşündüm ama vazgeçtim .
[media]https://www.youtube.com/watch?v=slHjkszSAKs[/media]