24.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Nuri Aslantaş!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ba%C4%9F%C4%B1ml%C4%B1.jpg

4 gündür Eurovision olmayınca ben... :D

2 gündür yazıp yazıp siliyordum başlığa.

Eurovision yetmezliğinden müzdaribiz. :)

21 ile 22 arasında baya fark vardı mesela. O sıra alternatif yarışmalara yönlendirilmişti ahali.

Ama bir başlayınca durdurabilene aşk olsun. :D En azından 3-4 tane üst üste geliyor. :)

Çok art arda geldi bu yarışmalar. Bence hafta sonuna kadar bekleyelim. Ama gerekli yerlerden baskı gelirse düzenleneceğini az çok tahmin edebiliyoruz. :)

Yok mu elini taşın altına koyacak biri?

21 ile 22 arasında baya fark vardı mesela. O sıra alternatif yarışmalara yönlendirilmişti ahali.

Ama bir başlayınca durdurabilene aşk olsun. :D En azından 3-4 tane üst üste geliyor. :)

Çok art arda geldi bu yarışmalar. Bence hafta sonuna kadar bekleyelim. Ama gerekli yerlerden baskı gelirse düzenleneceğini az çok tahmin edebiliyoruz. :)

İş güç yok çoğu kimsenin yazın. Süre önemli değil bence.

Ligler başlayınca zaten ayda 1 maksimum yapılacak o gündem ile. Olcan da şu 10 günde olacak gelişmenin maksimumu zaten o da oldu.

Millet biribirine saracağına olsun daha iyi.

2 gündür Arda'nın fotosu, Hamza'nın tümcesi ile tartışıp kavga edeceğimize eğlenelim daha iyi.

Son yarismalarin hediyelerinin geciktiginin farkindayim. Bugun halledecegim ne zamandir pek ilgilenemiyorum ozel islerimden dolayi kusura bakmayin.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

İş güç yok çoğu kimsenin yazın. Süre önemli değil bence.

Ligler başlayınca zaten ayda 1 maksimum yapılacak o gündem ile. Olcan da şu 10 günde olacak gelişmenin maksimumu zaten o da oldu.

Millet biribirine saracağına olsun daha iyi.

2 gündür Arda'nın fotosu, Hamza'nın tümcesi ile tartışıp kavga edeceğimize eğlenelim daha iyi.

O zaman yarışma olması için gerekenlerin ne olduğunu biliyorsunuz. :) Osman abiyi de çağırın , başlayın baskıya. :)

signbot.gif

@Ertuğrul Akkaya

@Vasfi Vural

@Nuri Aslantas

@Ergün Yılmaz

@Uğur Yılmaz

@Uğur İz

@Tolga Aybakan

@Aslan Türkoğlu

@Aslan Ergun

@Kemal Bulur

@Ömer Tuğrul Yılmazer

@Mustafa Özbaş

@Burak Pakdemir

@Atakan Sencer Giritli

@Onur Hırboğlu

@Ozan H. Yener

@Davut Deniz

@İsmail Çakır

@Ismail Cosgun

@Baris Goktas

@Furkan KAN

@Murat Kayanda

ve başbuğ @B. Arda Aycan

ve bir çok @ isimsiz kahraman ...

hak aramanın istediğimizi almanın birlik olmanın direnmenin ısrar edip o biçim dans etmenin zamanı gelmedi mi artık beyler?

bu rejime bi son vermenin diktaları yok etmenin zamanı gelmedi mi?

gün birlik günüdür var olma günüdür istediğimizi alma günüdür.

o yüzden bu kıvılcıma bir odunda siz atın. adalete fener yakın...

gscparalel yönetim kurulu

paralel-yapi_559100.jpg

not. direnişi destekleyenler bu mesajı alıntılayıp "direnişi destekliyorum" yazıp imzalarını atarlarsa kıvanç duyarım.​

kıvılcımı çaktık söz artık özgür iradenin.

halkın..

Tamam ben hallederim ama bu aksamdan once olmaz evde degilim cunku. Bi de ben bilgisayara format attim Emrah bana o sistemi tekrar yollasin. :)

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Ödülüm verilmeden diğer maçlara çıkmama kararı aldım:)

Kaptık yarışmayı yine.

Like'ları alayım buradan. :D

ulan okadar motivasyon konusması yaptık fena patladı..

emrahla döğüşürüz diyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt