Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 25.442
- 17.039
- 3.018
Bence devre arasına kadar bir takıma kiralanmalı. Devre arasına kadar düzenli oynamaya devam edip, devre arasında bize dönüp ZTK maçlarında forma giymeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başka takıma göndersen günayla oynayacaktın dünBence devre arasına kadar bir takıma kiralanmalı. Devre arasına kadar düzenli oynamaya devam edip, devre arasında bize dönüp ZTK maçlarında forma giymeli.
Jankat çok potansiyelli bi çocuk. Samimi söylüyorum ki 3-4 sene sonra Uğurcan'dan bayrağı devralabilir, tabii Uğurcan 3-4 sene üst düzey oynaması lazım önce.Başka takıma göndersen günayla oynayacaktın dün
Gidemez bir yere. Bizde ziraatte CL dönüşü Lig de falan oynasın kafiJankat çok potansiyelli bi çocuk. Samimi söylüyorum ki 3-4 sene sonra Uğurcan'dan bayrağı devralabilir, tabii Uğurcan 3-4 sene üst düzey oynaması lazım önce.
Fakat bu sene çok gergin ve git gelli bir ortamdayız, Jankat'ın da yaşını hesaba katarak en azından devre arasına kadar profesyonel bi 15 maça daha çıkması ve ZTK başlayınca bize dönüp kalede olması bence onun için de daha iyi olur.
kalede rotasyon olmaz ligde ya saçma bir şey o. Uğurcan da sanki seneye kaleyi devredecek.Gidemez bir yere. Bizde ziraatte CL dönüşü Lig de falan oynasın kafi
İkinci kaleci kim olacakkalede rotasyon olmaz ligde ya saçma bir şey o. Uğurcan da sanki seneye kaleyi devredecek.
bu çocuğu düzenli oynatmadığımız sürece veya oynamadığı sürece çocuğun potansiyelinden yiyeceğiz.
uzun vadeli düşündüğünde bu çocuğun sözleşmesini 4 sene uzatıp en az 2 sene başka yerlerde oynatman lazım, ardından Uğurcan'ın son senesinde getirirsin takıma rotasyonlu oynatırsın hazırlarsın işte.
ne bileyim yönetim bulsun birisini getirsin adam akıllı 34-35 yaşında tecrübeli bi kaleci işte.İkinci kaleci kim olacak
Gunayla devam ederiz gerek yokne bileyim yönetim bulsun birisini getirsin adam akıllı 34-35 yaşında tecrübeli bi kaleci işte.