#24 Jankat Yılmaz

Ula buda yeni türedi ayağı iyi kaleci diye. Efsanenizin ayağında tuğla var gibi toplara vuruyordu ama başarıları bize getirdiği şampiyonluklar ortada.

Sen karpuzcu Günayi kulübe koyup bu çocuğa git dediğin anda 3-4 sene içinde FB de izlersin. O zamanda burada gelip Yönetim falan suclarsiniz o zamanki hoca oynatmadi dersiniz.

Genç kaleci Cl kokusunu içine alması bile tecrübe. Kalsın Dursun 2. Kaleci olarak. Sanki bizim 2. Kaleciler süperdi de bu çocuğu yemeye başlamışsiniz.

TV de premier Lig la liga izlerken de forumda o başlıkları görünce ekrana ekmek baniyoruz bak adamlar korkusuz oynatıyor diyordunuz.

İnaki pena'dan kötü kaleci mi? Bence değil. Ama inaki yedeğe gelse ooooo çekersiniz. Türk oyuncu dusmanisiniz çünkü onlar sizin göremeyeceğiniz paraları kazandıkça ortadan ikiye bölünüyorsunuz

Muhakkak ki kalecilik özellikleri çok iyidir ama oyunun tansiyonunu ayarlamak konusunda henüz toy.
Bizim gibi büyük takımlarda oyunu kaleci çabuk ve doğru opsiyon ile kurmazsa ya da nerede uzun nerede kısa vuracağını bilmezse ciddi oyun hasarına uğrarız.
Dün gereksiz çok fazla uzun vurdu ve oyun Göztepe'nin istediği şekile büründü.

Ula buda yeni türedi ayağı iyi kaleci diye. Efsanenizin ayağında tuğla var gibi toplara vuruyordu ama başarıları bize getirdiği şampiyonluklar ortada.

Sen karpuzcu Günayi kulübe koyup bu çocuğa git dediğin anda 3-4 sene içinde FB de izlersin. O zamanda burada gelip Yönetim falan suclarsiniz o zamanki hoca oynatmadi dersiniz.

Genç kaleci Cl kokusunu içine alması bile tecrübe. Kalsın Dursun 2. Kaleci olarak. Sanki bizim 2. Kaleciler süperdi de bu çocuğu yemeye başlamışsiniz.

TV de premier Lig la liga izlerken de forumda o başlıkları görünce ekrana ekmek baniyoruz bak adamlar korkusuz oynatıyor diyordunuz.

İnaki pena'dan kötü kaleci mi? Bence değil. Ama inaki yedeğe gelse ooooo çekersiniz. Türk oyuncu dusmanisiniz çünkü onlar sizin göremeyeceğiniz paraları kazandıkça ortadan ikiye bölünüyorsunuz

hacıt ayağı kötü kaleci artık büyük takımlarda yapamıyor, futbol güncellenen değişen bir şey. günümüzde böyle bu başka bir gerçek.

janki'nin kendisi eğer 2. kaleci olarak kalmak istiyorsa can-ı gönülden ok bir şey diyemem ama mantıklı olan bence en az 2 sene daha başka takımlarda banko kalecilik yapması. sebebini de uzun uzun açıkladım.

geri kalanları üstüme alınmadım zira ben öyle şeyler demiyorum pena da bk gibi kaleci.

iki gole rağmen çok iyi performans. Günaydan daha iyi.

Bana Avrupayı modern kaleci izlenimi verdi.

hacıt ayağı kötü kaleci artık büyük takımlarda yapamıyor, futbol güncellenen değişen bir şey. günümüzde böyle bu başka bir gerçek.

janki'nin kendisi eğer 2. kaleci olarak kalmak istiyorsa can-ı gönülden ok bir şey diyemem ama mantıklı olan bence en az 2 sene daha başka takımlarda banko kalecilik yapması. sebebini de uzun uzun açıkladım.

geri kalanları üstüme alınmadım zira ben öyle şeyler demiyorum pena da bk gibi kaleci.
Yanlış düşünüyorsun. Osuruktan teyyare bir takıma gidip 2 sene 100 tane gol yemekle gelisemezsin. Kalecilik meziyetlerin de ortadan kaybolur. Kalecilik böyle bir yer. Ver x takıma 10 sene oynasın gelişsin yeri değil. Forvet değil kendini attığı gollerle parlatsin.

Ekoti cikotili stoperlerin olduğu ligde 3 net kurtarış yapar bir tanesini gider yer o salak stoperlerden dolayı. Ne özgüveni gelişir ne bişey. İyi de oynasam gol yiyorum kafasına girer.

Senin dediğin Avrupa'dan oynatma garantili orta seviye bir takıma verdiğinde olur. Bu salak ligde Eyüp Erzurum vs gibi olanlara verirsen bir bok gelişmez

Yanlış düşünüyorsun. Osuruktan teyyare bir takıma gidip 2 sene 100 tane gol yemekle gelisemezsin. Kalecilik meziyetlerin de ortadan kaybolur. Kalecilik böyle bir yer. Ver x takıma 10 sene oynasın gelişsin yeri değil. Forvet değil kendini attığı gollerle parlatsin.

Ekoti cikotili stoperlerin olduğu ligde 3 net kurtarış yapar bir tanesini gider yer o salak stoperlerden dolayı. Ne özgüveni gelişir ne bişey. İyi de oynasam gol yiyorum kafasına girer.

Senin dediğin Avrupa'dan oynatma garantili orta seviye bir takıma verdiğinde olur. Bu salak ligde Eyüp Erzurum vs gibi olanlara verirsen bir bok gelişmez

Valla orta sıra avrupa takımlarına veya alt seviye fark etmez net buluruz istesek Jankat'ı kiralayacak.

Dun bence- ugurcanda ciddi bir sey yoktur umarim- cok iyi test oldu.

Maca cikarken, yedek kulubesinde oturacakken bir anda "11 basliyorsun hazirlan" denmesi kesin panikletmistir aniden oldugu icin.

Ayak konusunda vurdugu yerler vs den ziyade panikliyor biraz.

Ama benim hosuma gitti dunku gibi bir sinav vermis olmasi. Eksigi gelismesi gereken bir suru sey mutlaka vardir, orada yol almasi gerek belli.

Olumlu bakilmali genel anlamda bence.

Gollerde Jankatın hatası yok defans adam yerleşimi yapamamış hepsi uyumuş

Refleksleri çok güzel. Günay'dan net iyi.

Sadece bir tık panik duruyor. Kaleyi kaplayıp güven verme konusunda az daha vakit var.

Ama geleceğe dair çok iyi izlenimler bırakıyor açıkçası. Aşırı potansiyelli

Nasıl gelişmez yaw çocuk eyüpe gitti kümede tuttu hayvan gibi gelişti işte

Nasıl gelişmez yaw çocuk eyüpe gitti kümede tuttu hayvan gibi gelişti işte
Neyi tuttu kümede yav. Karagümrük maçında gümrükte topa vurmayi bilen biri olsa küme düşüyorlardı. O Eyüp savunmasına neleri çıkardı ama salaklar gidip kırmızı falan görüyordu çocuğun performansı da bir halta yaramıyordu az daha

Neyi tuttu kümede yav. Karagümrük maçında gümrükte topa vurmayi bilen biri olsa küme düşüyorlardı. O Eyüp savunmasına neleri çıkardı ama salaklar gidip kırmızı falan görüyordu çocuğun performansı da bir halta yaramıyordu az daha
Yauw öyle bi mantık olur mu öyle ya da böyle kaldılar kümede jankat da kurtarış yüzdesinde uğurcanın bile önündeydi sanki. Düşselerdi de önemsiz bu arada hayvan gibi performans verdi mi verdi

Senin dediğin de yanlış değil bu arada kötü takıma giderse dağılabilir ama sağlammış demek ki cenkıt

Yauw öyle bi mantık olur mu öyle ya da böyle kaldılar kümede jankat da kurtarış yüzdesinde uğurcanın bile önündeydi sanki. Düşselerdi de önemsiz bu arada hayvan gibi performans verdi mi verdi

Senin dediğin de yanlış değil bu arada kötü takıma giderse dağılabilir ama sağlammış demek ki cenkıt
Ben babasını tanıyorum tertemiz bir aile Antalyalılar. Başarılı olsun isterim. Temiz yüzlü de duruyor çocuk. Benim için 22 genç değil yav. Bazı otonom becerilerini almış bir yaş sonuçta.

Günay'dan o kadar nefret ediyorum ki jankati savunacam valla. Gitmesini istemiyorum. Yerli kaleci de yok yedeğe yazılabilecek alınacak falan.

Bu arada zayıf takıma gitmek kötü bir şey değil. Aksine orayı çekip çevirmeye çalışmak, kümede tutmaya çalışmak, belki zor şartlarda antrenman yapmak etmek...

Böyle bi ortamda bence bi futbolcu olacaksa eğer oluyor.

Samsun taraftarı ıslıkladı diye ağladı Eyüp mesela. Bu mentaliteyle olmaz.

Daha 2. lig takımında kendini oranın demirbaşı haline getiremeyen topçudan Galatasaray'a falan hele hiç fayda gelmez.

Bu yazdıklarım Janki gitsin illa diye değil bu arada, genel olarak söyledim.

Ben babasını tanıyorum tertemiz bir aile Antalyalılar. Başarılı olsun isterim. Temiz yüzlü de duruyor çocuk. Benim için 22 genç değil yav. Bazı otonom becerilerini almış bir yaş sonuçta.

Günay'dan o kadar nefret ediyorum ki jankati savunacam valla. Gitmesini istemiyorum. Yerli kaleci de yok yedeğe yazılabilecek alınacak falan.
Bence de kesin 2. Kaleci olmalı

Günay rezil halde

Bu arada Volkan in FB de oynadığı ilk maçtaki yaşı 21

Yediği golleri falan hatırlatmaya gerek yok başlarda. Ayağının altından kaçırdıkları falan.

Valla büyük takimsan potansiyeline inanıyorsan arkasında duracaksın abi

Dün akşam kalede Günay olsa belki de puan kaybetmiştik hala kiralık verilsin diyen arkadaşlar var bu çocuğun ayağı da iyi öyle ayaksız filan değil sadece büyük takım için biraz heyecanlıydı dün o kadar 22 yaş için çok normal . Her forma bulduğunda 2 . Kaleci olarak yeri sağlamlaşıyor devamı da gelecek helal olsun aslana

Bir sene daha Süper Lig'de oynaması gerekiyor. Çok iyi olacak. Çok güveniyorum.

Geri
Üst Alt