#24 Salih Dursun

Mancini onu TRnin en iyisi yapicam demis. Sansal dediydi dun.

Sağ bek pozisyonunda bir numaralı yerli alternatif olarak daha düne kadar Sabri'yi kullandığımızı düşünürsek,kendisini bu kadar acımasızca yermek doğru değil.

Her halükarda Sabri'den iyi olacağı kesin.

Hatta ve hatta geçtiğimiz sezonları saymazsak, sadece bu sezon için konuştuğumuzda, Avrupa performansı hariç Eboue'den bile iyidir.

Sağ bek pozisyonunda bir numaralı yerli alternatif olarak daha düne kadar Sabri'yi kullandığımızı düşünürsek,kendisini bu kadar acımasızca yermek doğru değil.

Her halükarda Sabri'den iyi olacağı kesin.

Hatta ve hatta geçtiğimiz sezonları saymazsak, sadece bu sezon için konuştuğumuzda, Avrupa performansı hariç Eboue'den bile iyidir.

Ciddi süphelerim var bu konuda.

Bize gelmesini hic istememistim, kotu bir oyuncu oldugunu gelmeden once cok iyi biliyordum. Hatta Kayseri bize gonderirse kumede kalma sansi artar diye de defalarca kez soylemistim.

Ama geldi sonucta. Geri dememizle de geri gidecek gibi durmuyor. Kendisini bir kac kez sag bekte izlemek istiyorum. Iyi oynamayacagini biliyorum da belki alternatif olabilir mi Sabri'nin yerine onu gormek istiyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ciddi süphelerim var bu konuda.

Sabri'de hız ve kondisyon hariç üçüncü bir özellik söyleyebilir misin ? Oyun zekası mı top kontrolü mü pas mı teknik mi orta yapma özelliği mi isabetli şut mu markaj mı ne yani ?

Bizim Florya'nin berberlerine ceza versinler Salih emolara benzemis

Mobil cihazdan gonderildi

Sabri'den kötü oldugunu söylemeye gerek bile yok. Maksat adet yerini bulsun.

Yeni Ümit Davala diyenler ne içiyor acaba

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Bir kere tipinde futbolcu tipi yok en azından sağ bek tipi yok . Aşırı ağır , ayağı yamuk , zor dönüyor kendi çevresinde . Ama dayanıklılığı süper ona bir şey diyemiyorum .

Öyleleri varki kim gelse beğenmiyor arkadaş. Adam daha 90 dakika tam oynamamış, yok çöp yok kötü yok tırt.

Sanki Dani Alves gelcekti de Salih geldi. Kötü şey yazacaksan yazma kardeşim zorla mı yazdırıyorlar?

valla maldiniyle kiyas olmas tabiki ama oda uzunboylu hirsi bir bekti.

baktigin zaman ondada bi kücük boylu oyuncunu kirvrakligi yoktu ama

herkesi durduruyordu o bölgede, belki salih icinde zamanla aynisi gecerli olur.

manchini bosuna aldirtmadi.

Cop posetine atsan poset kabul etmez.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben açıkçası hiç umutlu değilim bu adamdan.. Teknik yok, üstüne üstlük yaptığı son hareket penaltıydı..

Adam olacak çocuck belli olur..

Geri
Üst Alt