#24 Salih Dursun

Kusura bakmasınlar ama taraftarımızın bir kısmı leş.Bildiğin transfer taraftarları.Salih'i al koy yedeklere.Bi zararı mı var.? Oynadığı şu kısa süreler içinde Sabri'den daha iyi orta açtı,daha isabetli ortalar açtı.

Gercekten cok ilginc tipler var artik forumda. Dün oyuncularin topiclerinde yazilanlara baktim, rezalet.

- Ontivero lesh, hicbirsey olmaz bundan

- Koray yetersiz

- O cöp bu cöp

Sizsiniz cöp

Gercekten cok ilginc tipler var artik forumda. Dün oyuncularin topiclerinde yazilanlara baktim, rezalet.

- Koray yetersiz

- O cöp bu cöp

Sizsiniz cöp

Koray yetersiz mi diyen var ? :hang:

Yaw ben ilk gunden diyorum buraya coluk cocuk almayin ... IQ testine sokun oyle alin ..

Koray yetersiz mi diyen var ? :hang:

Yaw ben ilk gunden diyorum buraya coluk cocuk almayin ... IQ testine sokun oyle alin ..

Gir bak valla. Tek tek topiclere gir oku. Acayip rezil tipler var forumda.

Koray´i Emre Can´i elestiriyorlar. Bi numaralari yokmus.

Ulan 18-19 yasindaki cocuklar Antalyaspor (Semih - Isaac) pozisyon bile vermemis, hala ötüyorlar.

Ne yapmalarini bekliyorlar bu cocuklarin anlamadim. Uzayli gibi oynamalarini mi, mucize cocuk performansi mi?

- Koray yetersiz

- O cöp bu cöp

Sizsiniz cöp

Topu versen karakola bomba diye götürecek tipler.Menejerlik oynayıp millete caka atan tipler.Halı saha da maç oynayıp millete akıl veren tipler.Hayır maç günlerinde dikkat et Hoca'lara bile akıl verecek adamlar çıkıyor.Onur sende bilirsin bundan bi kaç sene evvel forumda böyle tipler çok azdı,şimdi tam tersi.

Topu versen karakola bomba diye götürecek tipler.Menejerlik oynayıp millete caka atan tipler.Halı saha da maç oynayıp millete akıl veren tipler.Hayır maç günlerinde dikkat et Hoca'lara bile akıl verecek adamlar çıkıyor.Onur sende bilirsin bundan bi kaç sene evvel forumda böyle tipler çok azdı,şimdi tam tersi.

5-6 senedir burdayiz, ama gercekten son dönemde "Antu tipi" ergenler türedi bu forumda.

Gercekten Galatasaray´i Real Madrid filan mi saniyor bu bebeler bilmiyorum.

10 tane transfer yaptik, cogu da heyecan verici güzel transferler. Takim da gayet iyi yolda.

Ben Lucescu zamani disinda defansta bu kadar iyi oldugumuz bir dönem hatirlamiyorum mesela.

O lesh, digeri cöp, bi triplerdeler. Forum aliskanlik olmus, giriyorum. Ama bu tipler cok sogutuyor insani

Salihb.jpg

benim avatarım.

Gir bak valla. Tek tek topiclere gir oku. Acayip rezil tipler var forumda.

Koray´i Emre Can´i elestiriyorlar. Bi numaralari yokmus.

Ulan 18-19 yasindaki cocuklar Antalyaspor (Semih - Isaac) pozisyon bile vermemis, hala ötüyorlar.

Ne yapmalarini bekliyorlar bu cocuklarin anlamadim. Uzayli gibi oynamalarini mi, mucize cocuk performansi mi?

Etme esekle muhabbet kusturursun .. gerisini biliyorsun zaten :) bizim taraftarda o misal kafa yok yahu ..

Ne anlar futbolcudan ne futboldan ..

Skor'a bakar sadece .. :beaten:

Defans topcusundan en az 5 gol 4 assist bekliyor mac basina hangi gezegende yasiyorlarsa

Etme esekle muhabbet kusturursun .. gerisini biliyorsun zaten :) bizim taraftarda o misal kafa yok yahu ..

Ne anlar futbolcudan ne futboldan ..

Skor'a bakar sadece .. :beaten:

Defans topcusundan en az 5 gol 4 assist bekliyor mac basina hangi gezegende yasiyorlarsa

Salih mesela. Transfer edildiginde önyargi vardi zaten, ilk macinda da astilar. Böyle de devam ediyor.

Izliyorum maclari, bakiyorum, önemli bir hatasini da göremiyorum.

Tamam kivrak degil, cok teknik de degil, ama defansif görevini yapiyor cocuk. Pas hatasi filan da yapmiyor.

22 yasinda, fizikli, sert, yürekli bir defans oyuncusu. Bu kadar yipratmanin alemi ne? Moral bozmanin alemi ne?

5-6 senedir burdayiz, ama gercekten son dönemde "Antu tipi" ergenler türedi bu forumda.

Gercekten Galatasaray´i Real Madrid filan mi saniyor bu bebeler bilmiyorum.

10 tane transfer yaptik, cogu da heyecan verici güzel transferler. Takim da gayet iyi yolda.

Ben Lucescu zamani disinda defansta bu kadar iyi oldugumuz bir dönem hatirlamiyorum mesela.

O lesh, digeri cöp, bi triplerdeler. Forum aliskanlik olmus, giriyorum. Ama bu tipler cok sogutuyor insani

İşin komik yanı adamlara hiç şans vermiyorlar.Tek maç,tek devre veya 15-20 dakikalık sürelerle bunları söylüyorlar.Yani damgalamak bi kaç dakika.Aslında baktığında ergende değiller.Yaşları baya 25-26-27.

Çizgiden kestiği ortalara şaşırdım ne yalan söyleyeyim.Ama Salih'i stoperde hiç denemedi hoca orada da izlemek isterdim.Daha faydalı olur gibi geliyor bana o mevkiide.

Ayrıca Salih'ten dün oynadığından fazlasını beklemiyorum.Görev verdiğinde oynayabilecek, iyi bir alternatif bizim için, fazlası olamaz.

Salih bu takımın yedek oyuncusu bile olamaz, çok kötü bir transfer oldu.

Salih'in tek özelliği defansif anlamda takıma katkı sağlaması. Tipik Anadolu topçusu. Kendini geliştirmez ise biz de zor tutunur.

Salih mesela. Transfer edildiginde önyargi vardi zaten, ilk macinda da astilar. Böyle de devam ediyor.

Izliyorum maclari, bakiyorum, önemli bir hatasini da göremiyorum.

Tamam kivrak degil, cok teknik de degil, ama defansif görevini yapiyor cocuk. Pas hatasi filan da yapmiyor.

22 yasinda, fizikli, sert, yürekli bir defans oyuncusu. Bu kadar yipratmanin alemi ne? Moral bozmanin alemi ne?

iste kardes .. herkes bir yorum yazmak icin bir sey ariyor .. bakta 3/4 kendini bilmez aah salih lesh diyor hemen basliyorlar .. yok geripasi yok kosamiyor ..

ula adam zaten defans topcusu ne bekliyon ..

Sabri bu formayı haketmiyor dedim,2 haftadır takır takır oynuyor.

Emre Çolak Orduspor'a gitsin dedim,3-4 maçtır fena değil.Biraz biraz sorumluluk almaya başladı.

Umut halısaha topçusu dedim.Adam Reale 2 maçta,1 juve deplasmanında golünü attı.İçerdeki Juve maçında golün hazırlanmasında rol oynadı.Yetmedi Eskişehir'e 3.golü attı.

Ben bu cümleyi kurunca oyuncularda ters etki yapıyor demekki :D

Sıra salihte.Salih git kumda oyna diyorum,önümüzdeki haftalar ne yapacak diye bekliyorum..

sen evde boş boş otururken adam dakikada kaç bin tl kazanıyor. hani nerdesin?: boş yere reklamnı yapma

Bana ne lan aldigi paralarindan. Haram zikkim olsun hakketmiyor.

Sende niye Salihin karisi gibi paralarindan bahsediyorsun? Cok mu hosuna gitti?

Raporladim seni, git kendi hayatina ceki düzen ver terbiyesiz!

Bana ne lan aldigi paralarindan. Haram zikkim olsun hakketmiyor.

Sende niye Salihin karisi gibi paralarindan bahsediyorsun? Cok mu hosuna gitti?

Raporladim seni, git kendi hayatina ceki düzen ver terbiyesiz!

YO MANTIGI ANLAMAMIŞSIN RENKTAŞ. SEN ANCA BURDAN ÇEMKRİRSİN ŞYLE BÖYLE YETEKENEKLİYİM FELAN DİYE.

HAYAT HER ZAMAN ÇEKİ DÜZEN VEREREK GEÇİRİLEN ZAMAN DEGİLMİDİR BE DOSDUM

YO MANTIGI ANLAMAMIŞSIN RENKTAŞ. SEN ANCA BURDAN ÇEMKRİRSİN ŞYLE BÖYLE YETEKENEKLİYİM FELAN DİYE.

HAYAT HER ZAMAN ÇEKİ DÜZEN VEREREK GEÇİRİLEN ZAMAN DEGİLMİDİR BE DOSDUM

Ben o cümle ile salihin nekadar yeteneksiz oldugunu belirtmek istedim. 'forumda herkesin top teknigi Salihin iki kati' de diyebilirdim mesela. Yani ironi vardi biraz. Reklam fln yaptigim da yok yani.

Salihin bu yerlere gelmesi Allahin lütfundan baska izahi yoktur.

Bakarsin gerizekalinin teki yönetici olup milyonlari götürebiliyor!

O mastürbasyon kelimesi de gereksizdi .

Ben o cümle ile salihin nekadar yeteneksiz oldugunu belirtmek istedim. 'forumda herkesin top teknigi Salihin iki kati' de diyebilirdim mesela. Yani ironi vardi biraz. Reklam fln yaptigim da yok yani.

Salihin bu yerlere gelmesi Allahin lütfundan baska izahi yoktur.

Bakarsin gerizekalinin teki yönetici olup milyonlari götürebiliyor!

O mastürbasyon kelimesi de gereksizdi .

BEN ŞİMDİ DIŞARI ÇIKIYORUM

Geri
Üst Alt