#24 Salih Dursun

bu adama sallamak sacmalik

girdi ve elinden geleni yapti

iyi bindirmeler yapti iyi ortalar acti

1-2 kez sacmaladi ama olacak o kadar daha 1,5 haftadir takimla birlikte.

Alınırken yeterince sallamıştım. Ama bu maç için denecek bir şey yok, mücadele ediyor hiç olmazsa..

Paldır küldür oynuyor. Bir de yerden pas atmayı bilmiyor ama ortaları o kadar kötü değil.

Ne yapmak istediğini anlamadım açıkçası.

beklemek lazım. Bir şeyler yapmaya çalışıyor ama ne yapmaya çalıştığını anlayamadım

Sağ bek ve ön libero oynayabilen adam sağ açıkta (hatta sağ forvette) oynatılıyor, sonra adama sallıyorlar. Yarın bir gün Muslera'yı ön libero oynatsalar Muslera'ya sallar bu zihniyet.

size yıllarca oynayacak her açtığı orta stadın dışına gidecek olan bir sabri lazım anlaşılan..beğenmeyin salih i..

servet gibi bişey çıktı bu

Alistik. Gelmeden önce 'gelsin, bir cok oyuncumuzdan daha iyidir yorumlari'. Gelmesin diyenlere 'sen futbol profesörümüsün'. 2 mac sonra isyan ve hepsi 180°

Boşuna sallamayın çocuğa. Adam defans oyuncusuyken birden gelip bizde Messi tarzı oynatılınca ne yapacağını şaşırdı.

Adam kendi yerinde oynamadı zaten hemen eleştirin.Eboue ve Sabriden kat kat iyidir.En azından mücadele eder.Bu maçta bence Sağda Salih solda 19 yaşındaki Emre Can oynasa emin olun çok daha fazla işe yarardı.

helal olsun kayseriye 10 milyona saih ve amrabatı sattı bize. ayakta alkışlıyorum kazıklama dediğin böyle olur. bu salihi izleyip beğenen kimse onunda futbol bilgisine burdan tükürmek istiyorum izninizle

Alinirken Kayserinin yeni kazigi demistik agiz birligi ile. Transfersizlikten bazi arkadaslar o gunlerde 'bari salih gelsin yeaa' diyordu. 2.75 eu ne guzel hesapta kalacakti, transfer icin transfer yapilmayacagini bir kez daha gosterdi bu yeteneksiz arkadasimiz. Unal Aysal transferse son soz benim diyor surekli, hicbir futbolcu maliyetinde istemedim ama lutfen bu yeteneksiz elemanin bonservisini bizzat kendisi karsilasin. Bile bile GSin 2.75 eu cope atmanin da bir karsiligi olmali sorumlularda.

Simdi ugras sezon sonu bu cöple. Her sezon temizlik olacak diyoruz ama bu gidisle hayal. Takima yeni cöpler ekleniyor durmadan

Geri
Üst Alt