#24 Salih Dursun

Sağ bek ve ön libero oynayabilen adam sağ açıkta (hatta sağ forvette) oynatılıyor, sonra adama sallıyorlar. Yarın bir gün Muslera'yı ön libero oynatsalar Muslera'ya sallar bu zihniyet.

aynı savunma şekli sağ bek oynatılan Ali Turan için yapılmıştı....merak etme kendi yerinde de oynasa bizim takımın topçusu değil

aynı savunma şekli sağ bek oynatılan Ali Turan için yapılmıştı....merak etme kendi yerinde de oynasa bizim takımın topçusu değil

Kimmiş bu takımın oyuncusu, Eboue mi? Bak o da sağ bek. Bir gör bakalım adamı sağ bekte bir oynasın. Bu takımda oynayıp bu takımın oyuncusu olmayan 15'ten fazla oyuncu var. Herkes için bekledik, Salih için de bekleriz. Ha olmazsa da olmaz deriz, sorun değil. Peşin hükümlü olmamak lazım sadece.

Özbek'in pas becerisi, Sarp koşusu, Sabri vizyonu.

Allahım ne çilemiz vardı da bu adamı bize gönderdin.

Ya da bunu önereni, aldıranı, alanı başımıza musallat ettin.

1.maçtan adam mı asılır denilecek şimdi. Ama kumaşı ve zekayı anlaman için bazen 10 dakika bile yeterlidir.

Kimmiş bu takımın oyuncusu, Eboue mi? Bak o da sağ bek. Bir gör bakalım adamı sağ bekte bir oynasın. Bu takımda oynayıp bu takımın oyuncusu olmayan 15'ten fazla oyuncu var. Herkes için bekledik, Salih için de bekleriz. Ha olmazsa da olmaz deriz, sorun değil. Peşin hükümlü olmamak lazım sadece.

eboue iyi olduğu zamanlarda çok faydalı oldu oyun bilgisi tekniği kıyaslanmaz bile bu salihle bekle istersen sen sonuç değişmez 1 seneye klamaz sen diyeceksin gönderelim diye

Messimiz salih dursun

Mancini taktık dehası ıle 10 numara oynayan arkadaş

En başında dedik Salih herhangi bir pozisyon için gerekli özelliklere sahip değil. Hiç bir pozisyonda oynayamaz kendisi bu takımda.

Gelmeden önce gelsin diyen ve gelmesin diyenleri elestiren futbol fakirleri hala ortalikta gözükmüyorlar? Nerdesiniz?

Merak etmeyin, yakinda 1 mac iyi oynar ortaya cikarsiniz.

ebpue iyi olduğu zamanalrda çok faydalı oldu oyun bilgisi tekniği kıyaslanmaz bile bu salihle bekle istersen sen souç değişmez 1 seneye klmaz sen diyeceksin gönderelim diye

Herkes ilk geldiğinde Chedjou'ya saydırıyordu, ben adama zaman vermek lazım, biraz izleyelim bakalım dedim. Çok değil 2 ay sonra da bu adamdan yol olmaz dedim. Merak etme, gitmesi gerekene gitsin deriz biz. Ama her oyuncu kendisine zaman verilmesini hak eder. 1 seneye gerek yok 2 ay sonra da Salih gitmeli diyebilirim. Ama adamı eleştirirken de şartları göz önüne alıp eleştirin. Eğer olaya bu kadar peşin hükümlü bakıyorsan, Sneijder sol açık oynarken de Allah bilir Sneijder gitmeli demişsindir.

Semih'in tekniği bu elemandan iyidir.

Stoper ve sağbek sandığım adam forvet'te oynadı bir ara ve verkaçlarıyla Sneijder'ı bile kızdırdı

Aralara sürpriz koşular yapıp içeri girecek oyunculara duvar görevi görmesi istendi büyük ihtimalle ama hatalı bir tercihti bence. Tek pasları falan hiç iyi değildi.

Elektrik kesintisinden dolayı 2. yarıyı izleyemedim ama forvet mi oynadı bu adam, ben mi yanlış duydum?

Ben Salih'e kazma deyince bana küfür etmediğiniz kalıyordu . 1 maçla mı yorumluyorsun oluyordu . Alın işte . İyi olsaydı lig sonuncusu Kayseri'de kalırdı .

Gelmesini istemiyordum, yetenekli olduğunu da düşünmüyorum ama bu maçta oynadığı pozisyona göre eleştirmek istemiyorum açıkcası. Özelliği ön libero sonra da sağ bek olan bir oyuncuyu gol bölgesinde servis yapsın ve gol atsın diye kurtarıcı olarak oyuna alıyorsan eleştirmem bile.

Hic umudum yok,insallah kapagı atıp yıllarca basımıza bela olmazsın...

Takımdaki yeteneksizleri gönderelim derken sayısı artıyor, başkan ve Mancini Süleyman Hurma kadar bile futbolcudan anlamıyor bu belli oldu.

Profesyonel futbolcu Salih Dursun ve kulübü Kayseri Spor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 2.750.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir. Oyuncunun kendisiyle ise 4.5 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:

2013-2014 sezonu 2.yarısı için : 600.000 TL sabit transfer ücreti ve 10.000 TL maç başı ücreti,

2014-2015 sezonu için : 1.200.000 TL sabit transfer ücreti ve 10.000 TL maç başı ücreti,

2015-2016 sezonu için : 1.300.000 TL sabit transfer ücreti ve 10.000 TL maç başı ücreti,

2016-2017 sezonu için : 1.500.000 TL sabit transfer ücreti ve 12.500 TL maç başı ücreti,

2017-2018 sezonu için : 1.600.000 TL sabit transfer ücreti ve 12.500 TL maç başı ücreti,

ödenecektir.

Geri
Üst Alt