#24 Salih Dursun

balon.jpg

- Mevkisiz

- Özellikleri hiçbir mevki için ideal birbirini tamamlayan halde değil

Size bir sey soyliyim mi bu adamin 30 dklik performansi Selcuktan 10 kat daha iyidi .

Yakinda forvet'de oyntirsa Mancini Sasmam. Forvet Arkasi da Ceyhun olur.

Defansif görev verilmesi gereken bir oyuncu ama Mancini hücumcu bir futbolcu zannetmekte bu arkadaşı. Olumlu birkaç şey yazacak olursak o da fena orta kesmiyor. Ayrıca stoper pozisyonuna da yavaş yavaş ısındırılmalı Salih.

Birkaç mac daha beklemek lazim mevkisiz yorumu güzel

-O hizda bir adam asla bek oynamaz

-Uzun boylu, stoper uygun gibi.

-Orta sahada cok agir kaliyor, Ceyhun'dan beter

-Bekte bile oynayamiyor, kanat hic olmaz.

Bu adamdan olsa olsa stoper alternatifi olur. Baska da hicbirsey olmaz.

Hepsini geçtim de fizik kalitesi iyi gibi geldi ayakta duramayan futbolculardan gına geldi artık.

Ben bu transfer için çoğunuzun düşündüğü gibi olumsuz düşünmüyorum. Evet, yetenekleri sınırlı olabilir tabii ki ama en azından lig maçlarında sağ bekte mevcut yeteneklerini kullanmaya tenezzül etmeyen Eboue yerine, ruhuyla oynayan, tüm gücüyle mücadele eden Salih'i görmek isterim. Pek kaybımız olmaz, aksine başka bir kontenjan boşaltmış oluruz. Salih'in hücuma vereceği katkı Eboue'den düşük olabilir ama sağ kanada Hajrovic'i koyarak bu kaybın da önüne geçmek mümkün. Mancini 3-5-2'den vazgeçerse 4-2-3-1'in sağ kanadını Salih-Hajrovic ikilisinin oluşturmasını isterim. Vazgeçmezse de en azından sağ stoper oynayabilecek bir oyuncu.

Forum genelinde de Salih için neden böyle bir önyargı var anlam veremedim. Ayrıca Salih -günümüz futbolunda 18-19 yaşındaki oyuncuların bile çok üst düzey maçlarda forma giyebildiğini düşünürsek çok genç sayılmasa da- henüz 22 yaşında ve öğreneceği çok şey var, kendini daha da geliştirebilecek bir oyuncu.

Kendini daha ne kadar geliştirebilir veya geliştiremez bilemiyorum ama ben yine de şimdilik Salih'in arkasındayım.

Eleştirilmesini anlamıyorum. Çok anlamsız..

Biraz daha sakin olmaya çalışıp, pas isabetini arttırırsa gayet de iyi oyuncu olur. Gelmeden önce daha umutsuzdum şahsen. Oynadığı süre boyunca umudum arttı.

Selçuk'dan, Drogba'dan daha iyi oynuyor diye kıskanılıyor sanırım.

Biraz daha sakin olmaya çalışıp, pas isabetini arttırırsa gayet de iyi oyuncu olur. Gelmeden önce daha umutsuzdum şahsen. Oynadığı süre boyunca umudum arttı.

Kayseri'de de top teknigi ve isabetli pasi zayif olan bir oyuncuydu... Sag bek icin alternatif olma konusunda bile zorlanacak olan bir oyuncu Salih..

Umarim zamanla kendini gelistirir..

Kayseri'de de top teknigi ve isabetli pasi zayif olan bir oyuncuydu... Sag bek icin alternatif olma konusunda bile zorlanacak olan bir oyuncu Salih..

Umarim zamanla kendini gelistirir..

91 doğumlu :rolleyes: 91 doğumlu bu dediğin özelliklerin hepsini barındıran bir adam var mı bildiğin, yerli?

kesin beraberliğin tek nedeni bu adamdır. ne de olsa gayseri'den parayla transfer ettik. ayrıca adı salih soyadı dursun. bir de boyu uzun, iki ayaklı falan.

91 doğumlu :rolleyes: 91 doğumlu bu dediğin özelliklerin hepsini barındıran bir adam var mı bildiğin, yerli?

Bu bir kistas mi? Sirf Yerli diye paralari cope atiyoruz. Transfer edilen yeriler sinif atlatmadikca bosa yapilmis transferler oldugunu dile getiren ben, butun yerli transferlere karsi cikan da ben degilmiydim ?

Gerekirse birkac sene idare edecegiz, alt yapidan cikarmaya calisacagiz ama vasat yerlileri transfer etmekten vazgecmeliyiz.

Bu bir kistas mi? Sirf Yerli diye paralari cope atiyoruz. Transfer edilen yeriler sinif atlatmadikca bosa yapilmis transferler oldugunu dile getiren ben, butun yerli transferlere karsi cikan da ben degilmiydim ?

Gerekirse birkac sene idare edecegiz, alt yapidan cikarmaya calisacagiz ama vasat yerlileri transfer etmekten vazgecmeliyiz.

Altyapıdan oyuncu çıkarma olayı hayal, öyle birşey yok çünkü. 10 yıldır olmadı bir 10 yıl daha olmayacak. Emre Can da unutulup gider yakındır. Türkiye'de takımlar transfer ile ayakta dururlar, bi jenerasyon yakalarsan 2 3 sene falan oynarsın en fazla sonra hepsini yollar değiştirirsin kadroyu, böyle gelmiş böyle gider bu iş. Altyapı oyuncusuna tahammül edebilecek taraftar yok bizde.

Geri
Üst Alt