#24 Salih Dursun

Yıllık 1.200 TL alacak şimdiki kur a göre 400 bin euro. en azından yıllık maliyeti düşük. Bonservis yüksek(tartışılır tabiiki ödeme şartları kaç yılda kaç taksit falan filan da önemli) olsada.

Bir ara eşimin küçük kardeşi ORK lara benzetti saç baş dağılmış, o cüsse falan bir uruk-hai olur yani en azından.

[attachment=7159:1510852_736968086336288_49722740_n.jpg]

Bu ney la .d

Ekli dosyalar

• 1510852_736968086336288_49722740_n.webp
    1510852_736968086336288_49722740_n.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 184
Bu cocugun vucüt yapisi ayni servet cetin'in gencligi gibi... insalllah onun gibi kalas olmaz..

pas desen yok . orta desen yok . şut desen yok . neden bu tip futbolculari alirlar anlamiyorum . çikar paftan genç bir yetenek 100 kat daha yararli olur . bu adam mustafa sarp dan daha kotu bir futbolcu . galatasaray'a bir gram katkisi olmaz . boş beleş futbolcu

Adamı korumak için saçma sapan milliete laf yetiştirmeye hiç gerek yok bence. Hiç bir özelliği olmayan düz ve yeteneksiz adamlar ordumuza biri daha eklendi açık ve net. 2. ligden gelen Umut Gündoğan'a niye bu lafları etmiyoruz? Çünkü adamda kumaş var, üst düzey olmasa bile iyi yaptığı şeyler var, hemen belli oluyor. Ayrıca Salih'i KAyseri'den beri biliyoruz, Amerika'yı yeniden keşfetmedik.

Daha 2 maç oynadı sanırım yorum yapmak için erken ama ayağına top yakışmadığı gayet açık.

Orta kesebilmesi bizim için büyük bir şey nede olsa yıllardır orta kesen bek oyuncumuz olmadı hava toplarında da iyi fizik olarak fazlasıyla iyi yorulmadan koşar yani tabi koşmak yetmiyor pas oyununa girmesi lazım son maçta atacağımız 2 golü önledi bu heyecandan da kaynaklı olabilir elbet çok çok kötü diyemem 2 maç sonunda çok iyi olmadığı da bariz ortada sene sonuna kadar idare eder bizi ondan sonrası göstereceği performansa bağlı.

En önemlisi o saçları kessin hem fizik hem oyun tarzı olarak zaten yeterince Mustafa Sarpı andırıyor en azından saçları düzeltsin her gördüğümüzde sarp gelmesin aklımıza.

Adamı korumak için saçma sapan milliete laf yetiştirmeye hiç gerek yok bence. Hiç bir özelliği olmayan düz ve yeteneksiz adamlar ordumuza biri daha eklendi açık ve net. 2. ligden gelen Umut Gündoğan'a niye bu lafları etmiyoruz? Çünkü adamda kumaş var, üst düzey olmasa bile iyi yaptığı şeyler var, hemen belli oluyor. Ayrıca Salih'i KAyseri'den beri biliyoruz, Amerika'yı yeniden keşfetmedik.

yanlış değerlendiriyosunuz her oyuncu yetenekli ve teknik olmak zorunda değildir bugün stoperin bile teknik olanını arıyor taraftarımız her oyuncu teknik olamaz bazı oyuncular mücadelesiyle kondisyonuyla gücüyle zihinsel kabiliyetleriyle ön plana çıkar...

salih ne oynar ne yapar bilmiyorum ama bu kadar erken gömmemek gerekiyor çoçuğu...

Ceyhunu bile futbolcu yapan Mancini bu adamı da yontar bir şekle sokar..

yanlış değerlendiriyosunuz her oyuncu yetenekli ve teknik olmak zorunda değildir bugün stoperin bile teknik olanını arıyor taraftarımız her oyuncu teknik olamaz bazı oyuncular mücadelesiyle kondisyonuyla gücüyle zihinsel kabiliyetleriyle ön plana çıkar...

salih ne oynar ne yapar bilmiyorum ama bu kadar erken gömmemek gerekiyor çoçuğu...

Artık kalbur üstü liglerin takımlarının hiç birinde bu tarz oyuncular kalmadı. Bu tarz mücadele eden, kondisyon gücü yüksek olan oyuncular bile az da olsa teknik ve zeki. Salih hiç bir bölge için bırakın Galatasaray'ı ligin hemen hemen hiç bir takımı için yeterli değil bence. Ben futbolcuları erkenden asan kesen biri değilimdir, sabretme taraftarıyım ama kumaşı iyi olan oyuncular için geçerli bu. Takım maalesef yeteneksizler ordusuna döndü. Tabi ki Salih'in bunda zerre kadar kabahati yok, kimsenin ona sövmeye de hakkı yok. Suçlu burada yönetim ve Mancini.

Futbol çok değişti. Kalecin bile teknik olmalı.

salih hakkında yazılanlara bak çok yazık gerçekten. takımda bir sürü iniesta,dani alves var zaten daha 90 oynamamış salihi eleştiriyorlar

sanki yabancı alınsa oynatabiliyoruz da adama laf ediyorsunuz. Kötünün iyisi işte.

Daha 2 full maç bile oynamadi onu elestiriyorsunuz.. biraz sabirli olun.

Sabretmek gerekli ancak Tarık'ın daha iyi bir sağ bek olduğu gerçeği çok bariz.

Ancak ben Salih'ten de umutluyum en kötü ihtimalle gelecek sezondan itibaren Sabri'nin yerini alır ve yedek yerli sağ bekimiz olur yada stoper rotasyonuna girebilir sonuçta mücadeleci ve genç bir çocuk.

2014 yılı Ocak ayı itibariyle, Gökhan Gönül'den sonra en iyi yerli sağ bek. Bu kimlikle alındı, hala daha öyle. Sorun transferde değil, yerli kıtlığında.

Adami winger oynatiyor la Mancini, siz neden bahsediyorsunuz.

Bence şu ana kadar kötü oynamadı. Ki forvet pozisyonuda oynadığı 97 küsür dakka da göstermez nası bir oyuncu olduğunu. Ya cidden çok acayip nerden bilebiliyorsunuz mesela gelecek sene kiralık gitceğini, kapasitesiz olduğunu.

Adam doğru düzgün ilk 11 oynamadı 22 yaşındaki bir adamdan bahsediyoruz mustafa sarp ile aynı kefeye koydunuz :)

Her oyuncudan ronaldinho messi olmasını bekliyoruz hatta daha da abartsak hakemin bile en teknik olanını isticez :)

Geri
Üst Alt