#24 Salih Dursun

Genç futbolcu alalım her geleni 2 maçta asalım :005:

Ilk gunde yazdim yine yaziyorum.

Bu adamin beli cok kalin.

kutuk gibi desem yeri

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seyrettiğim kadarıyla hiç iyi izlenimler vermedi.Top ayağına yakışmıyor.

İlk izlenim vasat bir anadolu topçusu. Salihe verilecek parayla veysel ile tarık alınırdı ki veysel salihten kumaşı daha iyi

Sent from my iPhone using Tapatalk

oynayabileceği tek yer stoper orda oldu oldu olmadı seneye takasta kullanırız..sağbek için çok hantal üstelik teknik sıfır..

Bu adamı Mancini'ye nasıl anlatmışlarsa kale dahil nerdeyse her yerde oynatacak. Birisi Mancini'ye bunun bildiğimiz Salih Dursun olduğunu söylesin. Salih'in oynayacağı yerler belli. Galatasaray'da ya stoper, ya da ön libero oynar. Başka da fantaziye gerek yok. Bu adamdan kanat oyuncusu olmaz. Çok ağır. Adam geçemiyor. Ama iyi bir stoper olur. Bundan yeni bir Servet Çetin yaratmamız mümkün. Tabi ilk geldiği zamanlardaki Servet'i kastediyorum. :)

niye gol mü atıcak barcelonamısın sen kalecinin teknik olanını arıyosun cech de gea buffon teknik mi şimdi

Barcelona olmak ile ne alakası var. Futbol teknik bir oyun. Sahada futbol görmek istiyorsan 11 oyuncunun da topla arasının iyi olması gerekir.

Çirkin bir koşu ve dribbling stili var, itici geliyor. O da fiziği gereği. Çok yetenekli olduğu söylenemez ancak hırsıyla ve mücadelesiyle bu açığı kapatıyor. Salih, Kayseri'de de bu şekildeydi, değişen bir şey yok. Alternatifi de yok.

transfer söylentileri çıkmaya başladığından beri söylüyorum, ağır,tekniği hiç olmayan,keyserisporluların bile neden talipler buna ,sonrada kazık atıyorsunuz dediği bir futbolcu salih dursun,tam bir transfer fiyaskosu ve yeni kayseri kazığı...

Ben çok olumsuz düşünmüyorum. Çok geniş alanda oynuyor. Taktik gereğimi yoksa kendisimi ekstra birşeyler peşinde bilmiyorum. Çabuk harcıyor enerjisini. Biraz daha ekonomik ve aklı başında oynarsa sağ bek mevkisinde sırıtmayabilir. İstikrarı çok önemli.

Geri
Üst Alt