#24 Salih Dursun

buna verilen parayı tarık'a verseydik yanında aytaçıda verirlerdi tek hata bu oldu sanırım devre arası

Mustafa Sarp'a zamanında o kadar sövdüğüme pişman oldum, basın sözcüsü falan yapalım biz bunu iyi konuşuyor en azından

2.7 milyona rahatlıkla İshak - Tarık ikilisini almak mümkündü. İşte o zaman beklerimiz müthiş olurdu. İlk geldiğinde savundum ama yeterli gözükmüyor. Kötü futbolcu değil ama bizim oyun sistemine uymuyor.

Maalesef yanılmadık yaptığımız en kötü transfer ve gereksiz direk veysel ve tarık'ı almalıydık.

Gittik hurmayı zengin ettik yine :mad-49::mad-49::mad-49::mad-49:

:D

6-7 m tl verdik

o paraya alt yapısı sağlam türk klüplerinin paf takımlarından 10 tane sağ bek alırdık 18-19 yaşlarında en az 1 tanesi dani alves çıkardı.

çıkardı eminim ve şuna da eminim. bank asyadan sağ bek alsak atıyorum manisa spordan. bunun kadar kazma vasıfsız olmazdı.

la havle..

Kayserispor'dan alınan oyuncular;

Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal: İkisi de adeta Kayserispor'u uçurdular, FB transfer etti ikisini de, şimdi Topuz'un hali ortada, Gökhan Ünal nerede oynuyor onu bile bilmiyorum.

Ali Turan: Adam bize gelecek diye kadro dışı bıraktı Kayseri, 3-4 ay top oynamadı, yaz transfer döneminde bize geldi, olmadı.

Amrabat: Bu konu hakkında yorum dahi yapmak istemiyorum.

Salih Dursun: Henüz 2-3 maça çıktı GS forması ile ancak (umarım yanılırım) bu adamdan da olmayacak gibi hissediyorum.

Yeter artık Kayserispor'dan oyuncu alınmasın, espiri değil çok ciddi söylüyorum bunu! Zaten şuan ligde 17. sıradalar, inşallah küme düşerler!

Şu an sadece stoper'de oynayabilir o da cüssesi iyi filan diye yani. Başka türlü 11'de yer bulamaz.

Lan ben düğünümde oynatmam bu herifi.Bu nedir lan son zamanlarda gördüğüm en kalitesiz futbolcumuz budur herhalde top yakışmıyor adamın ayağına.

herkes gibi ışık olmadığını düşünüyorum ancak mancini istediyse kendisine katabileceği bişeyler olduğunu inanıyordur.

duracak duracak belkide birden parlatıcak.

luce de böyleydi radu dıye bı oyuncu almış haftalarca oynatmamıştı,süre aldığı az zamanlarda ise ışık vermemişti. ve bi liverpool maçında sahaya surmuştu hoca. o radu takımını öne geçiren golü atmış ardından ofsayttan yediğimiz golle berabere kalmıstık.

ben sabredilmesi kanısındayım. internet geyikleri için,günah keçisi yapıp derisinden faydalanmak için çok erken

Stoper, stoper, stoper..

Geri
Üst Alt