#24 Salih Dursun

herseyi gectim o corapliklari dizine kadar giydigini gördügüm an knockout oldum

Birine sağlam bir tekme çıkarttı ilk yarıda,Ambarat'tan boşalan güreşci kadrosunu tekvandoya yatırım yaparak doldurduk sanırım.

Duruş Servet çetin,koşuş Mustafa Sarp.

Elinden geleni yapıyosun,fakat senden sağbek olmaz gibi sanki..

Seni Defans göbekte ya da önliberoda mı denesek ki..

Bilemedim..

Hücum katkısı zayıfmış geçin abi o işleri bir bekin ilk görevi gol yedirmeyecek iki tane ofansif bek her zaman sıkıntıdır.Salih çok iyi topçu hem sert,bizim takımda taktik faul yapma özürlülere göre bu işi çok iyi beceriyor.Çok seri bir oyuncu olmamasına rağmen hücuma'da katkı veriyor ortalarıda iyi pata küte ileri çıkmıyor doğru zamanda ileri çıkıyor Sol bek Telles arı gibi zaten,Salih kondisyon ve fiziksel sıkıntısınıda halletsin çok daha iyi olacak iyi topçu...

Geçen seneden beri nolmuşsa buna anlamadım, resmen şişmiş, iyice ağırlaşmış. Çok dengesiz hareketleri de vardı bugün. Bu fizikte bir oyuncunun da form tutması uzun süre alır genelde ama sene başından beri yatmış sanki.

hic beyenmedim ne yaptigini kendiside bilmiyor

yeni transfer cok sey soylemek istemiyorumda ama 2-3 macda oynadigi oyunlarda oyuncu kumasini belli eder ya

Bu adamın maç yapmasına gerek yok en kötü transferimiz olduğu belli kimse bişey beklemesin Yiğit Gökoğlan gibi kiradan kiraya gezer.Adamın nasıl bir oyuncu olduğu 1 bilemedin 2 maçta belli olur bu adamdan bişey olmaz ben anladım.

Bu ligde oynarsa çok penaltı yaptırır benden söylemesi . Tokatspor maçında hakemler biraz dikkatli olsaydı daha ilk yarıda kırmızı kart verirdi .

Yapılmış en kötü transfer maalesef bu çocuk artık belli oldu sayılır, işin ilginci kendisine bir tülü pozisyon yakıştıramadım.Sağbek, adamın topla ilişkisi çok kötü, doğru düzgün pas alıp veremiyor.Stoper, çok dengesiz, müdahaleleri sıkıntılı ve nispeten ağır.Ortasaha, fiziği yeterli olabilir ancak yine tekniği çok zayıf doğru düzgün paslar atamaz.Kanat,Forvet falan zaten hiç oturmuyor... Mancini de kendisini sürekli mevkisiz oynatıyor zaten 20 dakikda sağbek, 15 dakika solbek, 10 dakika ortasaha daha sonra değişiklik falan... Tugay Kerimoğlu kazığı diyebiliriz kendisine yakında, belli olmaz tabi.

Bari amigo gibi millete saldırmasa.Puan farkı 4 falan demesin.Sonra rezil olması var.

Kesinlikle sağ bek degil. Kadroda ancak stoper rotasyonuna girebilir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu adamı kim sağ bek yaptı merak ediyorum. ön libero ya da stoper oynayabilecek bir oyuncu fizik açıdan. kuvvetli bir oyuncu, tekniğini geliştirse belki orta sahada bir alternatif olur. ama diğer alternatiflerim önüne geçebilir mi soru işareti

teknigini fln gelistiremez adamda gram yetenek yok. Sabri yaninda Dani Alves kalir.

Maalesef cok lesh bir transfer yapmisiz.

Stoper olabilir diyordum ama vazgeçtim. Kontrolsüz giriyor. Inşallah eksiklerini kapatir. Işik vermedi yani.

Daha gelmeden bundan hicbir sey (kibar tabirle) olmayacagini tum forum biliyordu, gece gunduz futbolla yatip kalkan profesyoneller bilmiyordu, vay be ilginc bir spor bu futbol. Hangi beyin akil dahi edebilir bu yeteneksizi CL oynayan Galatasaray'a transfer etmeyi.

Geri
Üst Alt