#24 Salih Dursun

kapağı büyük takım attım tamamdır diye düşünmüyor en azından tek tesellimiz bu.:(

"KENDİMİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUM"

Salih Dursun, Galatasaray'da performansını daha da artırmak için çaba sarf edeceğini aktararak, "Kendimi geliştirmek istiyorum. Şu anki performansım beni tatmin etmiyor. Oyun bilgim artmalı. Oyuna katkı adına daha fazlasını istiyorum. Futbol artık bir makinenin işlemesi gibi oldu. 'Güçlüyüm' diyerek olmuyor. Driplingi iyi yapmak, adam eksiltmek ve asist yapmak gerekiyor. Defansta nasıl durmak gerektiğini, ne zaman ileri çıkıp, ne zaman geri geleceğini bilmen gerekiyor. Benim bu anlamda çok eksiğim var" dedi.

Aslında veysel transferi daha önce olsaydı muhtemelen asla alınmazdı. keşke çok acele edilip erkenden o praya alınmasaydı. ancak şuda var bu ülkede orhan şam, halikaldırım gibi odunlarda 3 milyon euro para ediyor. malesef bu ülkede en kötü futbolcunun değeri en az 3 ten başlıyor. normalde veysel bundan en az 2 kat daha pahalı bir oyuncudur

Adam çok yönlü çıktı heryerde KÖTÜ oynar

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek boş transferimiz ama buyuk maclarda ortalik karistiracak eleman

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dert oldu bana. Gelmeseydi keşke hiç. Yani inanılmaz geliştirmezse kendini bu haliyle kupa için bile kötü.

Bu adama verilen paraya üzülüyorum.Kötü oynaması bir yana çok dengesiz hareketleri var.Kırmızı kart görmeye çok müsait.

Ben de pek begenmiyorum su ana kadar oynadigi futbolu ama Mancini'ye guveniyorum. Su noktada Salih'i oynattigi zaman kadro yetersizliginden oynatma gibi bir ihtimali yok, bayagi derin, alternatifli bir kadromuz var artik. Eger oynatiyorsa bir katkisini goruyordur.

iyi oynamasını çok isterim çünkü yürekten oynayan temiz bi adam ama o kumaşı göremedim. en azından mustafa sarp gibi gıcık hareketleri yok

Daha durun yakında anlaşılır adam gibi lig maçında oynasın.

Verdiğimiz paraya değilde oynamasi moralimi bozuyor sabri filan hikaye yaninda adam bildigin sarp Servet Remix i

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Sakarya'da orta sahayken 9 gol atmış.Orada da denemek lazım.

Ben seviyorum bu çocuğu

İyi de olacak inanıyorum

ama beyni yanık işte

yeteneksiz bi arkadaş.yanlış bi transfer olmuş.yavaş yavaş kadroya giremez ve yiğit gökoğlan tarzı ayrılır takımdan.

devamliligi süper olan futbolcu

her bölgede ayni katki

0 :crushed:

o kadar lesh topcu ki...diz üzeri corapliklari bile itici geliyor

untitled25g7280vtlo.jpg

Geri
Üst Alt