#24 Salih Dursun

sen yandin olum..bu taraftar seni diri diri gömer..agzinlan kus tutsan yaranamazsin..

Amrabat'ın kazığı henüz çıkmamış tazeliğini korurken gidip bir de bu kadar yeteneksiz dümdüz bir oyuncuya 2.750 milyon euro verdik helal olsun yönetim helal olsun Kayserispor ne diyim ki...

Diğer ara transferler bir şekilde herhangi bir yeteneğiyle bile olsa umut veriyor ama bu arkadaş o kadar sırıtıyor ki takımda..Hayır bir de yetenek olarak 10 basan Umut Gündoğan yedekte olup bu oynuyor ya her maç deli olmamak elde değil..

İşin kötü yanı böyle transfer hataları yediğin kazıkla kalmıyor bundan sonra hangi yerli oyuncu için anadolu klüplerinin kapısını çalsan bu transfer yüzünden 3 milyon eurodan açacaklar kapıyı bu oyuncunun Amrabat'tan Salih'ten ne eksiği var diyerek (Turgut transfer girişiminde olduğu gibi)..Sonra vay efendim yabancı sınırı yüzünden yerli oyuncular çok pahalı bilmem ne..Sen önce sağa sola para saçma böyle gideceksen en iyisinin yeteneklisinin peşinden koş basacaksan parayı ona bas..

Bu haliyle 4 lu defansın sağında sınırlı bir katkı verebilir. 3 lu defansta sağ stoper olarak çok kolay maçlarda oynayabilir.

Ama kendisinden kesinlikle ofansif bir katkı beklenmemeli. Özellikle 3 5 2 'nin sağ kenar oyuncusu kesinlikle değil.

Biliyorum hemen hemen tamamimiz beğenmedi ama çok duygusal bir adama benziyor bir kaç hafta sonra tribünler yanlış bir hareketinden sonra yuhlarsa tamamen biter. O yüzden teknik heyetin salihe verdiği ofansif görevleri biraz traşlaması gerekiyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tüm transferleri anlarımda bu oyuncuyu kim niye istedi? Yada neresiyle izledilerde aldılar? Sabri'den bile yeteneksiz.Hiç bir özelliği yok.Tek yaptığı şaşkın tavuklar gibi oradan oraya koşmak ve kazmaca faüller yapmak.Çok mu zengin kulübüz ki paraları böyle oyunculara saçıyoruz.Allah akıl fikir versin

Bonservisi çok fazla ama kötü oyuncu demek saçma daha 90 dakika 1 maç yaptı.Geldiğinden beri her maç oynuyor demekki Mancini bir şey biliyor sene sonunu beklemek lazım.

seyirciye itici gelir bu tür topçular

çalım yok hız yok şut yok

teknik direktör ise en beğendiği oyuncu tipi 90 dakika git gel yapar adam geçirmez fiziği güçlü

ben şahsen salih ten umutluyum

Arkadas bir daha Kayseriden oyuncu almayin Allahiniza ya .

Kim izledi ,kim begendi Salih'i bilmek istiyorum ?! Belki her sey icin erken am bence 3 Milyon Euro Resmen Cöpe gitti

seyirciye itici gelir bu tür topçular

çalım yok hız yok şut yok

teknik direktör ise en beğendiği oyuncu tipi 90 dakika git gel yapar adam geçirmez fiziği güçlü

ben şahsen salih ten umutluyum

Dediğin doğru ama Salih için tamamen geçerli değil. Örneğin adam geçirmez kısmı. Faulle geçirmez Salih daha çok. Hamle zamanlamaları ve tercihleri çok kötü. Evet gidip gelir ama ezbere. Çalım olmayı versin. Hız olur, vücudunu kullanıp topla çıkabilir kanattan. Yok mu? O zaman tek topla olsun, ortalama bir pasla olsun ileriye topu taşıması gerekir. Yok. Salih'e gelen toplar geriye dönüyor orta sahada. Yıkıcaz oyunu da buluşacak ceza sahasının çaprazında orta açıcak anca. Bilmiyorum çok zor. İyi değil.

Salih'in etkili maclari, geride bekledigimiz maclar olur muhtemelen. O da ne kadar olur, ya da hic olur mu emin degilim.

Salihb.jpg

Salih benim aklımda hep stoper olarak kaldı öyle biliyordum sağ bek sağ kanat olunca şaşırdım.

Bu çocuğa çok haksızlık ediliyor forumda. Kendi kalesine gol mü atmış ? Penaltı mı yapmış ? Salih yüzünden maç mı kaybettik ? Hele bi durun.

Abi bütün transferler tamam hepsi içime sindide bu salih bana biraz tuhaf geliyo.Daha çok erken ama salihten bi yol olmaz gibime geliyo.

İnşallah yanılırım.

Bu çocuğa çok haksızlık ediliyor forumda. Kendi kalesine gol mü atmış ? Penaltı mı yapmış ? Salih yüzünden maç mı kaybettik ? Hele bi durun.

Bence Salih'in performansı ancak stoper ya da pivot forvet oynarsa iyi olacaktır. Kanatta inanılmaz ağır kalıyor, hem defansta hem ofansta.

Veyselin tokat maçındaki ön libero performansındn sonra mancininin değişmezi olacağını düşünüyorum. mancini zaten boylu fizikli adamı seviyor o bölgede.

Veysel de ceyhuna göre daha sert daha sağlam basdıgı gibi tokat maçında gösterdiği oyunu okumasıda iyi rakip topu atmadan daha atacağı yeri seçiyor koşuyor basıyor.

Salihde bu yüzden sağ beke monte edilecekdir.

3 defansda ancak yedek stoper olarak kalir baska bir görev verilmemeli , malesef yanlis bir transfer oldu tarik daha iyi olurdu salihin yerine

nedense salih bana muhammed altıntaş ı anımsatıyor

benim için efsanedir kendisi bir fb maçında 3 fenerli yi tank gibi ezip geçmişti çok verimli oynamazdı herkes çok kızardı sabri gibiydi

Geri
Üst Alt