#24 Salih Dursun

22 yaş genç ama ne yapıp edip bu sene A Milli takıma yükselmeli

Tam bu yaşta kendini göstermeli

Daha oncede foruma yazdim. Bu bir bayrak yarisi. Sabrinin zamanlarinda basladi. Ayhan mustafa sarp baris ozbek falan derken sira bunda. Bugun baktiginizda real madridte dahi orneklerini gorebilirsiniz onlarinda bir arbeloasi vardir mesela, barcelonanin valdesi. Bunlar olucakki iyi futbolcularin degeri anlasilsin. Yoksa real madrid arbeloadan iyi sagbek barcelona valdesten iyi kaleci alamayacak mi?

Daha oncede foruma yazdim. Bu bir bayrak yarisi. Sabrinin zamanlarinda basladi. Ayhan mustafa sarp baris ozbek falan derken sira bunda. Bugun baktiginizda real madridte dahi orneklerini gorebilirsiniz onlarinda bir arbeloasi vardir mesela, barcelonanin valdesi. Bunlar olucakki iyi futbolcularin degeri anlasilsin. Yoksa real madrid arbeloadan iyi sagbek barcelona valdesten iyi kaleci alamayacak mi?

:D

Arbeloa ve Valdes tespitine laykı verdim.

Transferlerde tek sınıfta kaldıgımız oyuncu bence.Sabri bundan iyi.

Salih'i değerlendirmek için erken.Ceyhun Gülselam bize geldiğinde inanılmaz sevinmiştim ama adam katkı yapmadığı gibi gözümden düşmüştü.Mancini ile beraber şahlanan Ceyhun hiç de fena oynamıyor şu günlerde.Salih de böyle bir izlenim yaratacak bizde.Zaten geliştirmesi gereken birçok özellik var.Herkesin sebaat etmesi gerekir.İnşallah Ali Turan vakasına dönmez...

Bu gün öğlen cuma namazına giderken sakaryada rastaban cafede karşısında bir kız elinde telefonla görüşürken gördüğüm Galatasaray'ımızın yeni sağ beki.

Kendisi sakaryalıdır demek ki aile bağları kuvvetli. izinde bile Sakarya'ya geliyorsa kişilik olarak iyi birine benziyor.

Bu gün öğlen cuma namazına giderken sakaryada rastaban cafede karşısında bir kız elinde telefonla görüşürken gördüğüm Galatasaray'ımızın yeni sağ beki.

Kendisi sakaryalıdır demek ki aile bağları kuvvetli. izinde bile Sakarya'ya geliyorsa kişilik olarak iyi birine benziyor.

bugün antrenman vardı biliyor musun?

Aldırmamalı yapılan yorumlara...Üstündeki heyecanı atıp , oynamaya başlamalı...

Kendine gelirse çok güveniyorum ben de.

fazla bir ümidim yok ama çıkmadık candan ümit kesilmez. fiziği iyi ama gövdesi zayıf ve hırslı bir oyuncu. eğer oyun zekası ve teknik olarak kendine bişeyler katabilirse iyi bir alternatif olabilir. ama daha fiziğini bile nasıl kullanması gerektiğini bilmiyor. zeka baya kıt bakalım nolacak

ne diyorum ben yaa. bu adamdan bi cacık olmaz kasmaya gerek yok

Bugün 90 dakika oynasın nedir ne degildir net bir kanıya varmak istiyorum...

Geri
Üst Alt