#24 Salih Dursun

Bir umut bir şeyler çıkar diye bekliyordum ancak verilen paraya bakıldığında , yine Kayseri ve yine boş bir oyuncu demekten kendimi alamıyorum.

Bir şekilde stoper rotasyonuna vs. bir yere katılmalı (tabi dördüncü stoper olarak en fazla ki Emre Can ve Koray Günter'de var nerede değerlendirilecek bu çocuk ? ) yada hazır gençken Eskişehirspor ile sezon sonu Aytaç ve Tarık için görüştüğümüzde takas paketine dahil edilmeli üstüne de 2 Mn € verilip Aytaç ve Tarık , Galatasaraylı yapılmalı.

o paraya pastırma alsak daha fazla faydası dokunurdu.

Bu konuyu birileri sürekli niye yukarıya taşıyor la. Sanki adama garezi varmış gibi.

bas bas bagirdik bu salih asiri bir cöp diye..

mancininin istedigini hic inanmiyorum bizim yönetim kesin ft milli takima aldi diye almistir salihi.

kayseriden maalesef kaziklar yemeye devam ediyoruz. sene sonu göndermeye calisiriz.

Ne Umut nede Salih bizlik değildi.Tarık Çamdal'ı en azından sene sonu alırdık.Tamamen acele transferiydi hem Salihe hem bize yazık oldu.

Bana Barış Özbek 'i hatırlatıyor, izlerken sinirim bozuluyor.

Verilen bedelin ederi olmayan daha doğrusu Galatasaray formasını taşıyamayacak bir oyuncu.

Buna ödenen paralarla 7000 tane fakir aileye 1000'er liralık erzak düzülürdü. 50000'e yakın yoksulun karnı doyardı..

Nerelerdesin be mübarek...

saçma bir transfer zaten. hocanında salihi istediğine inanmıyorum. takımın anca 4. sağ beki.

Aynı şeyleri 20 defa yazmanın ve bu kadar kötülemenin ne faydası var çok merak ediyorum. Ya bir ego tatmini falan mı nasıl oluyor cidden merak ediyorum. Bundan nasıl bir zevk alınıyor çok ilginç geliyor bana.

1- yiğit gökoğlan, 2-salih dursun. hani insan bile bile kazık nasıl yer işte bunun en açık örnekleridir bu transferler

Avrupa'nin bu düzeyde en yeteneksiz oyunculari belkide bizim takimda.

Salih Dursun, Ceyhun Gülselam, Sabri Sarioglu, Veysel Sari, Umut Bulut, Burak Yilmaz..

Geri
Üst Alt