#24 Salih Dursun

Rezil transfer. Takas falan da kabul etmez kimse.

Kendi kulübüm olmasa art niyet aracağım bu transferden.Kim istedi yaptıysa bu transferi parasını kulübün kasasına koysun. Ağzıma çok ağır laflar geliyorda neyse.Bu insanlar hiç akıllanmayacak.

Ben bu adama kazma dediğim zaman sen teknik direktörmüsün sen nerden bileceksin diyenler onlayn mı ?

sirf kupa maclari icin alinmis diger oyuncu, adamin capi bellil bu takima hele de bu bonservisle nasil alindi anlamis degilim

salih sağ bekte alternatif diye alındı, eğer veysel olmasaydı dün 18de salihi görecektik. yani sadece yedeği doldursun d,ye alındı ama transfer planlamamız malesef kötü eğer veysel alınabilecekti, neden salihe o para verildi. veyseli beleşe alacam diye salihe 3 milyon verdik, eee veysel nerdeyse 4 milyona gelmiş gibi oldu bu kadar zeki transfer yöneticisi kimse hesap vermeli. oysa 4 milyon euroya hem veysel hemde tarık bile alınabilirdi.

yetenek fakiri bir oyuncu olmasına karşın hırslı fiziği sağlam bir oyuncuya benziyor üstelik genç sabri oynuyosa bu takımda bu adam en kötü yedek bekler.

Salih yerine Tarık alınmalıydı... Cok büyük hata yaptık...

Sezon sonu takasa vs. sokulur illa ki Tarık Çamdal + Aytaç Kara paketine Aydın/Sercan + Salih + 2-3 Mn € verirsek rahatlıkla alırız diye düşünüyorum. Tarık'ın gelişi ile sağ bekte Veysel ile rekabete girmeleri en çok bize fayda sağlar ben kesinlikle ikisinden birinden en az Gökhan Gönül verimi alacağımızı düşünüyorum , Aytaç ise ayaklarına hakim , rahatlıkla ayağa pas yapan , fizik kalitesi yerinde , şutları iyi bir arkadaşımız , şuan olsa Selçuk'un kesilip Aytaç'ın oynamasını tercih ederim.

Maalesef, bir oyuncuyu daha göndermek için çabalayacağız.

Muhtemelen kiralarız bedavaya.

Umarım bu maçta oynar..Kendini geliştirir en azından ruhuyla oynuyor.

Hani savunanlar vardi gelmeden önce? Nerdeler?

Iste yöneticilerimiz de taraftarin cogu gibi futboldan anlamadigi icin takimda yeteneksiz eksik olmuyor. Tugay hoca yi da ayri kutlamak gerekir.

Veysel de ayni.

Hani savunanlar vardi gelmeden önce? Nerdeler?

Iste yöneticilerimiz de taraftarin cogu gibi futboldan anlamadigi icin takimda yeteneksiz eksik olmuyor. Tugay hoca yi da ayri kutlamak gerekir.

Veysel de ayni.

Ben hala savunurum Hakan beni hariç tut.

Takimin en iyi oyuncusu Salih :ka25:

Geri
Üst Alt