#24 Salih Dursun

Pizzacı ne bilsin bunu tugayın işi bu zamanındada bize vince grellayı aldırcaktı topçudan anlamıyor mağlesef hasanla ümitden farkı yok

Hesap Makinesi

Bu verdiğimiz parayı Eskişehir'e verip Tarık, Veysel paketi yapardık ne güzel.

# tapatalk #

4’ü kupa, 2’si lig 6 maça çıktı ancak 12 Şubat’tan bu yana formayı unuttu. Kayseri’ye bonservisi için 2 milyon 750 bin Euro ödendi, 4.5 yıl için 6 milyon 200 bin TL net ücret alacak...

Borcumuz niye 550 milyon tl civarlarında farkındasınız değilmi!!!!!!

Sezon Sonunda gidiyormus.

Büyük ihtimalle kiralik verecekler..

Vasat bir futbolcu, malum kelimeyi demek bile icimden gelmiyor vallahi.

Bu oyuncunun ismi gecerken okadar dedik vallahi PC'nin ekranini kirasim geldi KAP'a bildirdiklerinde..

Avrupa'nin Top 30 Kulüplerinden birini yöneten yöneticiler bukadar vasifsiz olmamali asla.

Futboldan gram anlayan bile bu oyuncunun nekadar kötü oldugunu hemen anlar.

Sözde kurulan scout ekibi beni izlese beni de genc ve potansiyelli diye transfer eder ALLAH bilir..

Bu transferden kesinlikle komisyon alan adamlar var.. Yahu yöneticiler hadi futboldan anlamiyor ama sen Tugay Kerimoglu yillarca Premier Lig oynamis ve bir sürü oyuncu görmüs adamsin.. Bu transfere nasil izin verirsin?? Mancini'nin oyunculardan bi haber oldugunu bilmeyen yoktu zaten.

Adam ilk geldiginde yerli bir sag bek gerektigini hemen gördü ama bukadar KALAS bir oyuncuyu transfer edebilecegimiz aklina bile gelmemistir.

Aslında biz yine Salih'in hakkında iyi düşünüyoruz.Bence nasıl satın aldık değil buna sorulcak soru.Tutucaksın bunu ensesinden ''Koç sen nasıl futbolcu oldun,hayret valla'' diyip göndereceksin.

Bu arkadas kayboldu gitti, niye alindiysa anlamiyorum ya neyse. Hani yetenekli olsa kiraya verelim derdik ama en fazla yedek olur zaten..

Bu adamı beğenmeyebiliriz ama bir röportajında Mancini kendisinin istediğini söyledi Salih'i.

Neden oynatmıyor acaba? Herkese o kadar çok şans veriyor ama bu adamı sildi. En azından Veysel kadar sağ bek oynardı belki. Luce gelecekse bir de o görsün.

saka gibi üstüne 1 mio euro koy git s.tasciyi al yada eren derdiyok u

ligin en kötü sag beki olabilir bu kardesimiz. nasıl transfer edildi akıl alır gibi degil

Sırf fiziği iyi diye alındı.

Geri
Üst Alt