#24 Salih Dursun

2.75'i Eskişehir'e versek Tarık'ı çok rahat alırdık bence.Salih'i almamalıydık.

Hurma bu adama talip çıkınca satmamak için trip bile atmadı. Bu durumdan kıllanılıp vazgeçilmesi gerekiyordu.

Ulan şu adamlara verilen paralara çıldırıyorum

bunu bize aldıran adamın derhal kulüple ilişkisi kesilmeli

Insallah ilk 11de forma bulurda Veysel'in hatalarini izlemek zorunda kalmayiz

Pivot santrafor olarak şans verilebilir :P

Yazık oldu giden paralara.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Salih den umutsuz degilim acikcasi.

Ama yönetim cok yanlis yapti. Elinde Eboue var Sabri var, sen gidip Salih e 2.75 milyon euro veriyorsun, tamam hadi Eboue yabanci, Sabri miladini doldurdu(kariyerinin sonunda orta yapmasini ögrendi bide sol ayakla!). Neden gidip Veysel i aliyorsun son gün? Salih sag bek bile oynayamadi dogru durust cocuk, daha genc, oynayarak gelicesek tabi. Ama oynayamiyor. Böyle transfer politikasi mi olur!?

Sonuc. paralar cöpe gitti. Benim formam senin kombinen onun ligtv aboneligi...

Veysel mi Salih mi kesinlikle Veysel... Veysel de sağ bek değil, ön libero aslında

oynatilmayan bir topcu icin yazilan mesajlardaki gulunclugu anlamakta zorluk cekiyorum

ceyhun oynuyor CEY

HUN

Bu adama verdiğimiz parayla Tarık'ı rahat alırdık akıl alır gibi değil.Kayseri düşmeden son kazığını attı bize.Seneye rotasyonda kullanmak lazım.Kimsenin alacağını sanmıyorum zaten.

2.750.000 Euro Kayserispor'a, 2013-2014 sezonu 2.yarısı için: 600.000 TL sabit transfer ücreti ve 10.000 TL maç başı ücreti

İnsanın aklına geldikçe çıldırası geliyor..........

2.750.000 Euro Kayserispor'a, 2013-2014 sezonu 2.yarısı için: 600.000 TL sabit transfer ücreti ve 10.000 TL maç başı ücreti

İnsanın aklına geldikçe çıldırası geliyor..........

Drogba ve Sneijder transferini yapan kişi ile bu transferi yapan kişi aynı kişi olamaz.

Bu işin içinde bir 'iş' var, birileri zengin edildi birileri köşeyi döndü, bunun başka bir açıklaması yok.

Elinde Eboue ve Sabri var sag bek olarak. Tamam belki ikisindende memnun degilsin, bi tane sag bek ararsin.

Ama hangi akla hizmet devre arasinda gidip iki tane sag bek daha aliyorsun!!?? (Salih + Veysel)

Eskiye dönemyeyim diyorum ama kafayi yememek elde degil :ka10:

Salih iyi mi kötü anlayamadik bile, cocuk hic oynamiyor ki! Oynadiginda da sag acik oynadi... Resmen transfer acemiligi kurbani bu cocuk.

Ceyhun ile beraber Kayserispor'a geri verilmeli. Okay ve Sefa alınabilir.

Ne Okayı Ne Sefası arkadaşım. Gitsinler karabük ve rizede felan oynasınlar onlar. Zaten kulüpte yeteri kadar gereksiz adam var. Kulübün parasını gereksiz adamlara vererek borçları arttırdık zaten. Uefa da uyardı bizi gördün işte. Artık akıllı hamleler yapılmalı. Çöp diye tabir ettiğimiz adamlara para verilmemeli.

Al Olcanı, Gökhanı ve Alabiliyorsan Hakan Calhanoğlunu kadrona al direk oynat işte. Verdiğimiz para da boşa gitmez bu yabancı sınırı denen saçmalık sayesinde.

Kayseri'deyken en sevilen oyunculardandı. Hatta simgesi olmuştu Kayseri'nin sert hırslı futboluyla. İyi de oynuyordu ama tabi ofansif yönü kısıtlı bir oyuncu bek için. futbola ön libero olarak başlıyor, daha sonra defans kayseri'de de sağ bek'e kayıyor. Fizik olarak da bakıldığında kendisinden bir bek kesinlikle olmaz. Lakin hırslı ve sert yapısını düşündüğümüzde Melo'nun alternatifi olarak düşünebiliriz kendisini. Çalışkan da bir çocuk, henüz 22 yaşında neden olmasın.

Kayseri'deyken en sevilen oyunculardandı. Hatta simgesi olmuştu Kayseri'nin sert hırslı futboluyla. İyi de oynuyordu ama tabi ofansif yönü kısıtlı bir oyuncu bek için. futbola ön libero olarak başlıyor, daha sonra defans kayseri'de de sağ bek'e kayıyor. Fizik olarak da bakıldığında kendisinden bir bek kesinlikle olmaz. Lakin hırslı ve sert yapısını düşündüğümüzde Melo'nun alternatifi olarak düşünebiliriz kendisini. Çalışkan da bir çocuk, henüz 22 yaşında neden olmasın.

katilmak suretiyle

Geri
Üst Alt