#24 Salih Dursun

Bu adamları oynatmayıp al gönder al gönder yaparsak UEFA'da tıkar FFP'yi gözümüze.

Oynat şu adamı. Dedikleri gibi Ceyhun'dan daha mı kötü olur. En azından faul yapar. Öbürü hiç birşey yapmıyor.

Stoper yedeği yapsınalr birşey yapsınlar işte.

Elde tutulması gerektiğini düsünüyorum. Göndereceksekte kiralık olarak gitsin.

Caner icinde zamanında mal falan diyorduk ama adam zirve yaptı. Salih'i Caner'in 3-4 seneki haline benzetiyorum. Oyun stilleri cok benziyor. Orta ve Şutlarıda bence ilerleyen zamanlarda çok iyi duruma gelecek. Tabi en önemlisi oyun görüsü, bu sadece Salih'in değil cogu yerlinin en büyük sorunu, ne zaman nerede olacagını bilmiyor. Bunu ögretmek lazım. Bence üzerinde durulması gereken bir futbolcu.

Elde tutulması gerektiğini düsünüyorum. Göndereceksekte kiralık olarak gitsin.

Caner icinde zamanında mal falan diyorduk ama adam zirve yaptı. Salih'i Caner'in 3-4 seneki haline benzetiyorum. Oyun stilleri cok benziyor. Orta ve Şutlarıda bence ilerleyen zamanlarda çok iyi duruma gelecek. Tabi en önemlisi oyun görüsü, bu sadece Salih'in değil cogu yerlinin en büyük sorunu, ne zaman nerede olacagını bilmiyor. Bunu ögretmek lazım. Bence üzerinde durulması gereken bir futbolcu.

bence artilari

fizigi

sertligi

caliskanligi

ortalari

hucumda ileriye cikislari (bosa ciktigina vede ceza sahasina dogru kosular yaptigina sahid olmustum)

eksileri

teknik

pas tercihleri

yani develop edilirse fayda saglar %100

Caner bosuna CSKA da oynamadi, belirli bir potansiyeli vardi o zaman.

Salihte hiç potansiye göremedim, umarim iyi çikar ama öyle pek gözükmüyor.

Bunu Trabzon'a bonservisiyle mi verdik?Yoksa kiraladık mı?

bonservisiyle gitmesi fahis bir hata olacaktir

Galatasaray formasıyla gördüğüm en yeteneksiz oyuncu. Kısa sürede kurtulduk neyse ki.

daha dönmez bize 2 yıl sonra ya ts bonservisini alır yada leş ötesi olduğu için dönemeden yollarız.

BrtlU_hCIAAMZfJ.png:large

Geri
Üst Alt