25-26 sezonu sosyal medyanın gümbür gümbür aleyhimize çalışması

Emre Zeytinli

FB Katıl Üyesi
Hocaların Hocası
İlk hafta 3-0 kazandığımız antep maçında sosyal medyanın troll tayfası (çok büyük bir bölümü) penaltının tillahı olan pozisyon için penaltı olmadığına dair algı oluşturdu, futbolla alakalı alakasız çevremde maçı izleyen izlemeyen herkes yine kollandınız imalarında bulundu. Sallai’nin formasının 1 metre sündüğü çekme pozisyonu ve barış’ın ayağa basılma pozisyonu, aklı selim hakem yorumcuları zaten ikisine de penaltı demişti ama bu yetmiyor. Bu algılarla mücadele eden bir ekibimiz yok maalesef sosyal medyada

Dünkü 28 şut atıp 3-0 kazandığımız maç için yine sosyal medyada akıl almaz bir şekilde algı çalışması var Barış’ın golünde faul varmışmış bilmem neymiş. Bunlarla mücadele edebilmek için bir ekip kurulması lazım sosyal medyada, diğer türlü algıyı komple bunlar belirliyor. Sürekli lehimize algı yapmaktan bahsetmiyorum, doğru neyse aleyhimize konuşanları savuşturacak bir ekip şart, bu işler maalesef troll hesaplar üzerinden yürüyor

Algıyı belirlesinler sal geç demekle olmuyor, sağda solda milleti yalan beyanlarla konsolide ediyorlar. Milletimiz zaten saf, bok atacak bir kelime bile yakalasa saldırmaya müsait hepsi. Bir şekilde sezon başı saldıranları püskürtmemiz şart

İt ürür, kervan yürür..

O bjkli 400 kg'lık tipe ne olmuş öyle ya. Geçen hafta 5 dk dayanabildim, Barış'ın Kewell sevinci sarı kartmış, Sallai'nin pozisyonu penaltıymış ama çekmeyi Sallai başlatıyormuş, o sırada top oyunda değilmiş faul sayılmazmış ama hakemin müdahale edip iki oyuncuyu uyarması lazımmış falan.

Şok oldum ya.

Bu hafta ise 2 dakika falan dayanabildim. Aynı yayındaki 1 İQ fbli tip, 'hakemi de konuşalım yeeaa' diye girip, 400 kg olan tip 'Barış'ın golünde faul var' diyince kapattım geçtim.

Bu işte bir iş var hakikaten. Bunlar böyle değildi.

O bjkli 400 kg'lık tipe ne olmuş öyle ya. Geçen hafta 5 dk dayanabildim, Barış'ın Kewell sevinci sarı kartmış, Sallai'nin pozisyonu penaltıymış ama çekmeyi Sallai başlatıyormuş, o sırada top oyunda değilmiş faul sayılmazmış ama hakemin müdahale edip iki oyuncuyu uyarması lazımmış falan.

Şok oldum ya.

Bu hafta ise 2 dakika falan dayanabildim. Aynı yayındaki 1 İQ fbli tip, 'hakemi de konuşalım yeeaa' diye girip, 400 kg olan tip 'Barış'ın golünde faul var' diyince kapattım geçtim.

Bu işte bir iş var hakikaten. Bunlar böyle değildi.
Hasan arda mı

Ne sen Fenerbahçeliyi ikna edebilirsin, ne de Fenerbahçeli seni. Bu yüzden herkesin tek amacı, kendi taraftarını konsolide etmek.

Sosyal medya bir çöplük ve bu çöplükte çok takılmamanızı öneririm.

Önce ödlek tavuk gibi kaçmayı bırakıp sahaya çıkıp maç yapsın kendileri de ondan sonra konuşma hakları olsun.

Gs'ın zaten galip geleceği, görece kolay fikstüründe böyle bir algı yaratıp, zor fikstürlerde ve derbilerde içimizden geçecekler. Bunun da toplumdaki altyapısını oluşturmaya çalışıyorlar işte.

Yanlız 40 yıldır unuttukları bir şey var, futbol sahada oynanır. Böyle algılar yaparak bir sonuca varılsaydı, fb 20 yıl üst üste şampiyon olurdu.

Baskalarindan once yunusu daha 1 hafta once kontrat yeniledikten sonra "oh beeee" diyip mac sonu yollamaya calisanlari temizlemek lazim
Aynen öyle. Yunus Kontratı aldı yatışa geçti !! Sen en değerli yerli topçuna yarım devre kötü oynayınca böyle dersen elalem neler der neler.

Ali gitmeden turk futbolunda hicbirsey düzelmez daha doğrusu ali gitmeden kaos nefret ortamı azalmaz çünkü adam kaostan kavgadan besleniyor

Geri
Üst Alt