#25 Berk İsmail Ünsal

malesef olmayacak gibi yeni özgürcan olma yolunda halbuki fiziğine göre hızı ve gol vuruşları ile beni umutlandırmıştı.

Bu beceriksizin bile iki yillik kapi gibi sözlesmesi var.

Alt yapının yönetimlerden bağımsız olması gerektiğinin kanıtlarından biri.

Divan oturup kesin kararlar almalı. Yıllardır yalandan yeri milleti besleyip duruyoruz.

Dün Anlatyaspor - Kayserispor maçını izledim. 2. golün asistini yaptı. Hami Mandıralı yaramış Berk'e. Sahada ne yaptığını bilen 3-5 futbolcudan biriydi. Ayrıca klasik santrafor olarak değil, bizim Sneijder'i kullandığımız gibi solda kullanıyor Hami Mandıralı. Boyuna rağmen hızı falan da oldukça yeterliydi.

kiralık giden oyuncularımızın çoğu gittikleri yerde bile oynayamıyor..Bu adam antalyaya kiralanır mı süper lig ayarında forveti olan takıma.ne diyim kim gönderdiyse çok iyi iş çıkarmış..

Umut gecen sezon Kasimpasa macinda o pasi vermedi ya buna. Bence o golü atsaydi o özgüven ile iyi isler cikarabilirdi. Ki bence de pek kötü degildi oynadigi maclarda, en azindan top tutmasini top kontrolünü yapabiliyordu bizim öndeki 2 kazmaya kiyasla.

Bundan bi cacik olmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Seneye yabancı sınırı kalkmasa bizim adımıza sevinebilirdim berkte tahminimce diğerleri gibi kaybolup gider.

Kadromuzda iki tane alt yapıdan çıkan oyuncu tutma zorunluluğu var. Ne idüğü belirsiz Eray'ı falan tutacağımıza Berk dursun kadroda.

Az once sakatlandi ciddi bir sakatligi yoktur umarim

Sevgilisiyle instagramdan fotoğraf atması dışında bir faaliyeti yok.Gönderebiliriz.

bu arkadaş futbolcu dan çok cafelerde çöpçatanlık yapan ergenlere benziyor

Geri
Üst Alt