#25 Berk İsmail Ünsal

Kapakları takacak (mı?) Hep beraber yanıtını göreceğiz kısa bir süre sonra.

alt yapıdan yetişmiş bedava kalitelı futbolcu kazansak fena mı hemde bu yerlı forvet kıtlıgında.bence mancınının yaptıgı tek doğru bugun.

buraktan da umuttan da daha iyi top tutuyor ayağında en azından topu kontrol edebiliyor diğerleri gibi odun gibi çarpıp geri gitmiyor top.

Kaleci ile karsilastigi pozisyonda Sabri bile daha iyi vururdu :DD

Üstünde durulursa Türkiye ligi için iyi bir alternatif olur gibi.Daha önce kupa maçlarında oynatılacaktı ya neyse...

Çocugun hakkini yemeyin 10 adamla oynamamiz ragmen sahadaki en tehlikeli oyuncu.

Gayet iyi umut cikip çolak girsin.. Ceyhunun yerine de telles.. Çok daha etkili oynayabilir

Bir önceki mesajımda çok güçsüz gördüğümden bahsetmiştim, bu defa çok diri görmüş olmaktan memnun oldum...Pek olumlu bir hareket yapamamış olsa da umutla bekleyeceğiz, şanssız bir maçta fırsat buldu...

Gayet iyiydi. Umut yerine Hajrovic-Ontivero-Emre Çolak'tan biri olsaydı çok daha farklı, sahada dengeli bir takım olurdu.

Sahanin en iyisiydi bana gore. Ayaklarinin bu kadar topa yatkin oldugunu bilmiyordum.

En basta Berk'i oyundan alan Mancini'ye yaziklar olsun, sonra da musait pozisyonda pas cikarmayan Umut'a. Umut'un vasifsizliginin haricinde ne kadar sinsi bir karakter olduguna sezon basinda kanaat getirmistim. Ancak Mancini'ye en ufak bir saygim kalmadi. Istikrardan yanaydim, ama batsin boyle istikrar. Döneklikse, bu koşulda dönek olmayi yeğlerim. Berk'i oyundan cikarken gordugumde yikildim ekran karsisinda.

4 maç sonra gelecek senenin forveti olacak.

Bu çocuktan birşeyler olur ama biz o kadar sabredermiyiz ve dahada önemlisi sabrımıza değecek birbfurbolcuolurmu mesele o

umut bulut yillarin tecrübesiyse bu ne acaba? umut'tan bin kat daha iyidi. ama buda onun iyi oldugunu göstermez

Kumaş çok iyi ben özellikle koşularını çok beğendim mantıklı koşuyor doğru koşuyor..

Kafa topuyla indirdiği bir kaç pozisyon var,servis yapabilen bir forvet,aynı zamanda iyi top sürüyor..

Son vuruşlarda ki beceriksizliği hariç futbol için çok müsait bir stili var..

Ama hocası hoca değil o yüzden çok üzgünüm şu çocuk Umut ve Burak'tan çok daha fazla futbolu biliyor bu her halinden belli..

Geri
Üst Alt