#25 Cem Sultan

Cevap: #25 Cem Sultan

İnşallah kiralarlar, potansiyeli cok yusksek. 1-2 yıla kesin bir patlama yapıcak diye duşunuyorum.

yok oyle bırsey ben işin içindeyım ne anıl ne cem nede sınan gıtmıyorlar yozgat akıllı olun bu cocukları tsl den bank asyadan ıstıyorlar hıc gıderlermı 3.lıge ayrıca net bılgı anıl ve sınan hıc bıryere gıtmıyor reserv ve a takım arasında gıdıp gelıcekler pişmelerı boyle olcak ama cemı bılmıorum.tugay begendıgı oyuncuları dısarda pışmelerınden se reservde pişirmekten yana.ben bılhassa burdakı yorumların bıraz objektıf olmadgı kanaatındeyım nedenide:yorum yapan arkadasların altyapıyı pek takıp etmedıklerını goruyorum yaklasık 5 senedir duzenlı tum maclarına gıderım ve şunu gordum bu zaman içerisinde 12- 14 ve 14-16 kategorılerındekı oyuncu performanslarıyla gazetelere manset olmus cem sultana en buyuk yanlış medya tarafından yapılmıs bu cocuga cok fazla basarılı olma baskısı işlenmiş.14 yıl futbol oynamıs bırı olarak soyleyebılırımkı yıldız ve b gençlerde maclar bazen 15-0 bıle bıter cıddı soyluyorum ee dogal olarak oynanan takımlarda bır fb bır bjk yada turkcell super lıg yada bank asya takımlarınınn yıldız veya b gençlerı olmuyor yaçspor fılızpor barbaros vb gıbı amator takımların alt takımları ee burda cem sultan bırakında mac basına 2.5 ortalamayla oynasın bu bır basarımı sızce ayrıca ben basraı krtıterı olarak paf ttakım(a2 takımı)veya super gencler dekı performansı dogrultusunda a takıma hazırmı degılmı dıye bır ongorude bulunup torumda bulunabılırım.kaldıki cem sultan super gençler pynamadı hiç.son 3 yılın ortalamalarına maç performanslarına ve ıstatıstıklerıne bakınca anıl dilaverle cem sultanı aynı kefeye koymak futbola bır ıhanettır bılmemektr.yanlış beklentı içine sokmayın ınsanları evet cem iyi bir forvet olacak ama asla uluslararası standartlarda olamıcak cunku gorunen kapasıtesınde sıradan bır oyuncunun ustunde extra mezıyetlerı yok ama anıl dilaver cok farklı ikiside babamın oglu degıl ılerde parayı bulunca beraber yemıcez gonul ıster ıkısıde bır yerlere cımbomumuzda gelsın..anıl dilaver bıraz tecrube kazanırsa sag ve sol ayak sankı aynı adam saglakmı solakmı anlamdakı bılmıyuz uzaktan muthıs gollerı var hep zor ve sık goller atıyor2 yılda 55 macta 31 gol atmıs anıl dılaver ortalam cokii hemde cok şahsi oynayan bır a2 ortasahasına ragmen tum gollerı kendı hazırlamıs fızık cemden cok ii fızık yapısı ınce ve uzun ronaldo tarzı cemin fızıgı sankı kiloya musıt.anıl cok süratli sprınter ve muthıs teknıge sahıp hava toplara ii ama daha cok gelıstırmesı lazım defansıf yonunude gelıstırmelı..cemin anıldan one cıkan en buyuk ozellıgı ıse karsı karsıyalarda daha sogukkanlı..bunlar benım objektıf olarak yıllardr ızledıgım anıl ve cem hakkıındakı yorumlar lutfen bana cvp yazacak arkadaslar uzun suredr ızleyen a2 takımını takıp edenler olursa sevınırım oyle motomot gazetelerden duydukları cem haberlerıyle kımse yazmasın bana

a2 türkiye şampiyonasındaki denizlispor maçında kırmızı kart gördüğü için a2 liginin ilk 3 maçında maalesef izleyemeyeceğiz kendisini... ayrıca eray işcan ile -kalsaydı- nedim hoca'nın (2) da cezaları var bu maçtan.

Gerçekten potansiyel varsa Hagi ve Tugay büyük bir fırsat Cem için.

Hagi´ye de gösteremezse kendini kimseye gösteremez. Yavas yavas ortaya cikmali bence. Adinda bile bir star potansiyeli var :)

Kaç yıldır cem sultan var diyoz da daha bi numarasını göremedik

Kaç yıldır cem sultan var diyoz da daha bi numarasını göremedik

Kaç yıldır ?

1991'li olduğu için olmasın.

15 yaşında olduğu zaman A takıma alınıp maç yapmasını beklemiyorsunuz heralde.

Arkadaslar ya resmi sitedeki Antrenman fotolarina bakiyorum her gun ve Ahmet Kesim,Cumhur,Cem Sultan,Anil,Caner oztel hepsi orda acaba artik onlar da A takimlami antrenmanlara cikacak ,oyleyse demek hagi guveniyor bu genclere.

Şu adamı atakım gözüyle izleyemedik bir türlü

ver şu adamlara hagı şans oynaya oynaya büyür bu çocuklar:)

Bu çocuk için, ''leblebi gibi gol atıyor'' diyolla... :GOOL:

inşallah hagi güvenir şans verir oda kendini geliştirir bu takımda oynar

5 gol atıyormuş bide, avarjımız düzeliyormuş. :D Şaka bir yana oynasın gol atmasa da, berbat oynasa da o oynasın, ne kaybedeğiz sanki.

Geri
Üst Alt