#25 Cem Sultan

Cevap: #25 Cem Sultan

Sözleşme yenilenmemesine rağmen olağanüstü oynamaya devam ediyor.Şans verin şans!

umarım yeni yönetim sözleşmesini uzatır..

Ağzında kuş tutarak, amuda kalkıp, 146848646 kişi çalımlayıp, bacak arası gol atmasını mı bekliyorlar bu futbolcudan.

A takımda oynaması için ne yapması lazım?

hiç izlemedim ama bayağı beğenen var. sezon sonuna kadar kadroya alınıp oynatılabilir sonuçta yerine oynayanlar da pek bir işe yaramıyor.

Stancu'yu oynatacagima Buna bir sans veririm.

Zaten hic bir iddiamiz kalmadi. Bu adamlar neyin pesinde anlamiyorum ?!

hem kendini gösterme açısından fırsat gibi görüp hırslanır, belki 1-2 maç almamıza yardımcı olur, diğer gençlerin de önünü açabilir bu şekilde. tabi gerçekten iyiyse.

Bu cocugu kacirip tarihi bir hata daha yapmis olacagiz.

Aferim cem sakın imzalama,Git bir anadolu klübüne 2 sene sonra 5m verip alırız..

Ünder bu haftadaki çıkaracağı kadro belli gibi, sağ bek barışmış,ayhan yada sarp ortasahada,Yazık bu gençlere yazık..Herkez günü kurtarmaya gelmiş..Küme düşürmemek hedef sanırım..

Eğer sana bu kadar değer veren bi kulüple sözleşme imzalarsın aptalısın demektir. Kaç kurtar kendini.

stancunun yarısı kadar fırsat bulsaydı belkıde simdi yenı yıldızımız olmustu.anıl ılk fırsatta golunu atmıstı bence cem daha ıyısını yapardı sözlesmesını yenılerse bızım takımda ıhtımalı yok ılk 11' e giremez ama yenılemesse bir anadolu takımında rahat ılk 11 de oynar belkıde 1 sene sonrasında fenere,besıktasa fılan gelır aklı varsa diğer genclerde kacsın.

Dalga geçiyorlar resmen Cem ile. Adam her kategoride golleri sallıyor ama A takım ile 1 resmi maçı bile yok.

off bişey de diyemiyo insan .oynatın sarpı,ayhanı....ne diyim baros cezalı,stancu sakat,kazım cezalı .eee forvette sarpmı oynayacak ?pinoda yok!anıl ve cemi oynatsınlar artık yetti!

Sarp forvet arkası Kewell forvet Aydın sağ açık oynar :).

Şu adamı oynatıp kontratını dayenilemek lazım.Bu adam Türkiye'nin en iyi forvetlerinden birisi olacak.Elimizde ki değerin yitirilip gitmesine izin vermeyelim.Yeni başkanımız bu durumu halleder inşalllah

Şu adamı oynatıp kontratını dayenilemek lazım.Bu adam Türkiye'nin en iyi forvetlerinden birisi olacak.Elimizde ki değerin yitirilip gitmesine izin vermeyelim.Yeni başkanımız bu durumu halleder inşalllah

Amin bu çocuga sanş vermeden saçma sapan bir takıma yollayacaklar o yuzden hiç umudumuz yok ama amin işallah kalır temennimiz bu.Ama bu çocukta haklı sen bu kadar A2 de yıldızlaş golleri sırala boş beleş goller atmadan birde,,kimse görmesin ondan sonra seni Stancularına sans ver bu cocugu gormezden gel oldu ya bu cocukta aptaldı bizle sozlesme yenilesin.İşallah kalır ama adama değer verilmeyen yerde kalacagını hiç zannetmiyorum.

Yaklaşık bi 3 senedir A Takıma çıkarılmasını bekledim ve çıktığı anda sakatlandı. Nasıl bir şanstır ya. Umarım bu sene sonunda oynayabilir en kötü 1 maçta ve kendini gösterir.

Tedavisi devam eden Hakan Balta ve Cem Sultan kondisyoner eşliğinde çalıştı. .....antrenman günlüğünde yazıyoo. anlaşılan cemin üzerine düştüler. ve a takımda artık :). umarım anılı harcamazlarda 2si bi oynar :).

İşallah öyle olur bu çocukları elimizden kaçırmayalım kontratı bir an once yenilenmeli yeni yönetim işallah karmaşada üzerine düşmemezlik yapmaz.

Geri
Üst Alt