#25 Cem Sultan

Cevap: #25 Cem Sultan

Ceza sahası içinde Arda kadar soğuk kanlı ve ne yapması gerektiğini biliyor!

Necati Ateş, Özgürcan ve Yaser ile önümüzdeki yıl çok iyi 4 yedek forvetimiz var diyebiliriz..

ben cem sultanın galatasaray a atıkımında oynamasının ımkansız oldugunu dusunuyorum.ben emre çolak gokhan ozturk ve anıl dılaverın çıkarlmasından yanayım.

Önümüzdeki yıl yeni transfer Nistelrooy da olsa İbrahimovic bile olsa benim 9 numara adayım Cem Sultan..

En azından ortalıkta dolaşmaz o forma sabit kalır yıllarca..

Attigi goller cok klas.

Biraz daha gösterse kendini oyunda daha iyi olur.

Neskeens in altyapı sorumluluğuna getirileceği söyleniyor,şayet bu olacaksa A takıma ilk alınacak yada denenecek oyuncu cem sultandır.Bakalım ben umutluyum bu çocukdan bu sene.

Bu çocuk hakkında çok şey söyleniyor şahsen hiç izleyemedim kendisini ama umarım yeni Arda larımız birer birer kendilerini gösterip hak ettikleri yerlere gelirler

ben cemi istanbulda okurken 2003 yılında bahçelievlerde toprak sahada izlemiştim tekniği güzel fizik gücü iyi idi o zamanda geleceğin futbol yıldızları arasında gösteriliyordu bence bu yıl farklı önde olduğumuz maçlarda kesinlikle şans verilmeli

anıl dilever ve emra çolak inşallah ilerde takımımızın forvetleri olacak.gökhan bozkaya takımın deco su,serdar eyilik te inşallah takımımızın c.ronaldosu olcak.

Benim hoşuma gitti özgüveni.Çok güzel bir forvet olacak ileride bakalım bu sıkışık kadroda sn.Riijkard ona yer verecek mi?

İnşallah harcanmaz çok üzülürüm.

Geri
Üst Alt