#25 Fernando Francisco Reges

Sakatlanana kadar sahanın en iyisiydi kaçırdığı son maç Ts maçı olur inş

En önemli transferlerimizden biri olduğunu dün oyunda olduğu sürede yarattığı fark ile gösterdi. Aklı başında oynayan ayakları yere sağlam basan bir kalite, umarım ciddi değildir durumu

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yapilan videoda bile çoğu topu yana geriye oynamış seneye paketleyip daha delici rakibe değil topa vuran birini almalıyız

Bu Alemin Tek Kralı

Icip icip foruma girmekten vaz gecin

Takimin en kaliteli futbolcusu,hatta bu ligin üstünde bir oyuncu

Fernando sakatlandiktan sonra fener pozisyona girmeye basladi

valla fernando iyi olabilir ama donk cok kötü görmüyorum iyiki tutmusuz !

Bilmiyordum teşekkürler

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adama laf eden ya gerizekalıdır ya da trolldür. Hani bunun farklı fikirlere sahip olmakla filan alakası yok. Ulan nerdeyse 3.5 aylık bi sakatlıktan yeni çıkmış adam, sakatlığından sonraki ilk 11 maçında Selçuk-Donk ikilisinin toplamından iyi oynamış hala laf eden var.
Sakatlanıp çıkmasının oyuna yansımalarını görmemek için über gerizekalı filan olmak gerek.
Şu yorumları beyninizle yazın lütfen.

Son düzenleme:
Belhanda'yı yerlere göklere sıgdıramayıp bu adamı boklamak en hafif tabirle fenerlilik-tinerciliktir

Trabzon,fener,bjk,başak maçlarında bir numarasını görmedik.premier lig seviyesin den gelipte senelik 3.5 milyon euro'ya bu maçlarda top oynamaktan aciz kalamazsin.
Ofansif katkı desen sıfır.
Anadolu takımlarına karşı stoperlerin arasına girecek diye de bu kadar para kimseye verilmez.
Liderlik özelliği de yok.
Hava topu desen onu da alamıyor.
Oyun kurması da vasat.
Tek numarası stoperlerin arasına girip top kesmek.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Şunu bir kez daha buraya atayım. :red:

önümüzdeki sene orta alanda tutulması gereken tek futbolcudur

Bugün sevdiceğimin gelişinin 226.günü

Fernando Galatasaray'da - GALATASARAY.ORG

CTFRHm.jpg

Ceza sonrası kalan 7 maçta takımı senin üzerine kurmak gerek ...

Fernando:'' Doğal bir yeteneğim var ancak bu tek başına yeterli değil. Sıkı çalışmalı, hocanızı dinlemeli ve oyununuzun her alanını geliştirmelisiniz. Futbol beyinle oynanan bir oyun ve sahayı rakibinizden daha iyi kullanmak için zeki olmalısınız.”

Fernando:''Bire birde ise durum daha zor; zira fazla yaklaşırsanız sizden kurtulurlar, fazla uzakta durursanız ani bir deparla sizi geçerler. Vücudunuzu ve beyninizi kullanmalısınız.”

Fernando:'' Bazı antrenörler topu aldığınız anda hücuma çıkmanızı isterken; bazıları ise topu, takımın yaratıcı oyuncularına vermenizi söyler. Bu kararı verme konusunda kendinize güvenin.”

@Futbol_5 twitter

[FONT=&quot]Fernando: "Fatih hocayla birlikte çok iyi bir ritim yakaladık. Sezon sonunda kupa bizim olacak. Buna yürekten inanıyorum. 8 hafta kaldı. Milli aradan sonra Trabzonspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Taraftarımızın önünde kazanacağımızı düşünüyorum. Şu an çok iyi durumdayız."[/FONT]

DYP4IbAW4AAqAMz

Tam bir kral. Muhtesem bir profesyonel. Adi bizimle anilmaya basladiginda olma ihtimalini 0% olarak gormustum, transferini gerceklestiren kisiyi tebrik etmek lazim. Adamin oyun gorusu, baski altindayken topu rahatlikla cikarabilmesi, defansif mudaheleleri, mucadelesi, dikine paslari, aliyorsan boyle oyuncular alacaksin.

DYP4IbAW4AAqAMz

Tam bir kral. Muhtesem bir profesyonel. Adi bizimle anilmaya basladiginda olma ihtimalini 0% olarak gormustum, transferini gerceklestiren kisiyi tebrik etmek lazim. Adamin oyun gorusu, baski altindayken topu rahatlikla cikarabilmesi, defansif mudaheleleri, mucadelesi, dikine paslari, aliyorsan boyle oyuncular alacaksin.
Belki maliyetli olabilir ama takımdaki yabancı oyuncular hep bu seviyelerde olmalı...Son transfer döneminde buna biraz yaklaştık aslında sene sonunda kadrodaki gereksiz yerlilerden de kurtulabilirsek kalite bakımından daha da üst seviyelere çıkabiliriz...

Geri
Üst Alt