- 30 Ağustos 2009
- 30.240
- 20.213
- 2.593
sanki birine tam nah yapacakken yakalanmış gibi![]()
Benden formayı alamazsın diyen Donk'a yapmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanki birine tam nah yapacakken yakalanmış gibi![]()
Benden formayı alamazsın diyen Donk'a yapmış.
hal ettikŞu avatarı düzelt yav![]()
Selçuk son maçta daha fazla sorumluluk almaya başladı doğrusu da Fernando - Selçuk olacaktır en azından 2 tane 6 numarayla değil 1 tane 8 numara olması daha iyidir. Donk ama iyi bir yedek olacaktır önümüzdeki süreçte sıkıntı çekmeyeceğimiz 2 mevki sağ bek ve ön libero onun dışında hala biraz sıkıntı varÇok merak ediyorum hoca Selçuk'u mu yoksa Donk'u mu kesecek? FB maçında Donk'u kesmişti. Sanırım yine Donk yedek kalacak.
Hocam Belhandayi sevdigin gibi Fernando abimizide sevsen tadindan yenmeyecek adam olacaksin7 hafta kaldı ceza sakatlık gömülü oynuyor bahaneleri istemiyoruz artık reis
Topunu oynama vakti geldi
Alemin Tek Kralı
Ben Fernandoyu da seviyorum bütün oyuncular gibi iyi oynayan adamı sonuna kadar desteklerimHocam Belhandayi sevdigin gibi Fernando abimizide sevsen tadindan yenmeyecek adam olacaksin7 hafta kaldı ceza sakatlık gömülü oynuyor bahaneleri istemiyoruz artık reis
Topunu oynama vakti geldi
Alemin Tek Kralı

Ilımlı olalım diyorum son haftalar saçma sapan işlerle uğraşıyoruz şevketFernando ve Belhanda kiyaslamasi don ile atleti kiyaslamak gibi olmaz miydi ?
Ikiside bizim
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi