#25 Fernando Francisco Reges

Çok merak ediyorum hoca Selçuk'u mu yoksa Donk'u mu kesecek? FB maçında Donk'u kesmişti. Sanırım yine Donk yedek kalacak.

Çok merak ediyorum hoca Selçuk'u mu yoksa Donk'u mu kesecek? FB maçında Donk'u kesmişti. Sanırım yine Donk yedek kalacak.
Selçuk son maçta daha fazla sorumluluk almaya başladı doğrusu da Fernando - Selçuk olacaktır en azından 2 tane 6 numarayla değil 1 tane 8 numara olması daha iyidir. Donk ama iyi bir yedek olacaktır önümüzdeki süreçte sıkıntı çekmeyeceğimiz 2 mevki sağ bek ve ön libero onun dışında hala biraz sıkıntı var

7 hafta kaldı ceza sakatlık gömülü oynuyor bahaneleri istemiyoruz artık reis
Topunu oynama vakti geldi

Alemin Tek Kralı

Hoca Donk'u direk kesip Fernando'yu oynatirmi bence soru işareti

7 hafta kaldı ceza sakatlık gömülü oynuyor bahaneleri istemiyoruz artık reis
Topunu oynama vakti geldi

Alemin Tek Kralı
Hocam Belhandayi sevdigin gibi Fernando abimizide sevsen tadindan yenmeyecek adam olacaksin
Ben Fernandoyu da seviyorum bütün oyuncular gibi iyi oynayan adamı sonuna kadar desteklerim
Muslerayi yerden yere vurdum 3 maçtır olağanüstü oynuyor hakkını veriyoruz

Alemin Tek Kralı

Bak bak bak sen. Belhanda bi halt oynamamasina ragmen methiyeler düzen cocuk gelmis Fernando icin ARTIK oynama zamani gelmis yaziyor. Görende sezon basindan beri katki vermemis bir oyuncu sanacak, isin gercegi ama, adam takimin en önemli oyuncusu.

Fernando icin hangi maci almis diyen cocuklarla futbol ve Belhanda tartisiyorsunuz gece gündüz. Saygi duyuyorum.

Ligin dribling lideri adama fiziki olarak yetersiz diyen biri gelmiş futbol konuşuyor nagamotoya yılın kazığı denayer e en yetenekli chedjouya en iyi stoper diyen adam

Alemin Tek Kralı

Demedigim seyleri demisim gibi göstermen zaten ne kadar hakli oldugumu gösteriyor. Hadi yoluna devam cocugum.

Fernando ve Belhanda kiyaslamasi don ile atleti kiyaslamak gibi olmaz miydi ?

Ikiside bizim :)

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son maçta Donk bazı pozisyonlarda ağır kalsa da topa hamlelerindeki başarı yüzdesi mutluluk verici. Umarım Reges de en kısa zamanda tam olarak iyileşir ve takıma dahil olur. Fatih hocanın Selçuk ve Donk'u ilk 11'e kazandırıp onlardan bu randımanı alması ciddi anlamda bir teknik adamlık başarısıdır.

DZ7v7XmWAAEYLv9.jpg

Geri
Üst Alt