Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Ironi nedir bilirmisinTolgayı başka bir konuda koruyup fernandoyu yollamaya çalışan bir taraftara sahibiz. Bravo
Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ironi nedir bilirmisinTolgayı başka bir konuda koruyup fernandoyu yollamaya çalışan bir taraftara sahibiz. Bravo
herta berlin maçını hatırlıyor musun. İşte o maçtaki gibi sezon başından beri oynatılmalıydı adamı 20 maç 6 numarada oynatıp bir anda 8 e çekersen error verir. Tabi sakatlık dönüşü verim alamadık. Yaz kampından sonra takımımızın ve Fatih hocanın vazgeçilmezlerinden olacak.Bu kadar yermek çok fazla.Tudora sövüyordu herkes niye stoperlerin arasına gömüyor diye işte görüyoruz ileriye atınca
Lemina imbula ferri boşuna istenmedi
Ben o herta berlin maçında hasta olmuştum adama o maçtan sonra sadece esintilerini gördüm ve vasat oyununuherta berlin maçını hatırlıyor musun. İşte o maçtaki gibi sezon başından beri oynatılmalıydı adamı 20 maç 6 numarada oynatıp bir anda 8 e çekersen error verir. Tabi sakatlık dönüşü verim alamadık. Yaz kampından sonra takımımızın ve Fatih hocanın vazgeçilmezlerinden olacak.Bu kadar yermek çok fazla.Tudora sövüyordu herkes niye stoperlerin arasına gömüyor diye işte görüyoruz ileriye atınca
Lemina imbula ferri boşuna istenmedi
Bu adamın herta berlin maçında oynadığı gibi oynamasına izin vermeyen adamdır tudor. Devre arası kampında yoktu zaten. Yoksa Lemina imbula gibi box-to-box özelliğini üstlenecek rolde. 4-2 lik Akhisar maçını hatırlıyorsan orda görmüştü biraz. Fatih hoca zaten gömülü oyuncu sevmez, yaz kampında yükleme yapılır hem defansif hem ofansif özellikte karşımıza çıkar. Lemina dan tek eksiği sağ ayaklı bir oyuncu. Dediğim gibi yanlış pozisyonda oynattık adamı. Yoksa orta alanda fatih hocanın istediği özellikle ters paslar(melo bunu çok yapardı) ceza sahası içine girme , uzaktan şutlar bu saydığım özellikler fernandoda var dediğim gibi özgür bıakırsak bu adamı harikalar yaratır şuan o potansiyelde. Feghouli de öyleBen o herta berlin maçında hasta olmuştum adama o maçtan sonra sadece esintilerini gördüm ve vasat oyununu
Burda takıma zarar veriyorsa eleştirilir
Özellikle ben tarz stil olarak beğenmiyorum üstünüde böyle oynadimi dahada tepki görüyor
Kötü oynayabilir ama kötü mücadele edemezsin maçın 83 dakikası galiba ayağına dolayıp kontra yedirdigi bir pozisyon var akıl ermez ne yaptiginina
Şunu konunun girişine sabitlesek de belki boş yorumlar biraz son bulsa.Fernando box-to-box falan degil dostlar, Fernando safkan bir DM
En basarili olacagi orta saha modeli ise 10-11 Porto modelidir
Yani bir Moutinho ve bir Guarin ile sizin de Avrupa fatihi bir orta sahaniz olabilir
Şunu konunun girişine sabitlesek de belki boş yorumlar biraz son bulsa.
Tabii o yapıda da skorer kanat ihtiyacı var.
Matic oynar o herif ayrı bir dünya.Busquets'i Casemiro'yu Matic'i oynatin bakalim 8 numarada bakin bakalim ofansif katki veriyorlar mi
Fernando box-to-box falan degil dostlar, Fernando safkan bir DM
En basarili olacagi orta saha modeli ise 10-11 Porto modelidir
Yani bir Moutinho ve bir Guarin ile sizin de Avrupa fatihi bir orta sahaniz olabilir
Ben de Sadec e dm olduğu için karşıyım modern futbola ters
Ben de Sadec e dm olduğu için karşıyım modern futbola ters
Oyle dusunmemek lazim; Matic, Javi Martinez, Busquets, Fabinho ve Casemiro hepsi safkan DM ve modern futbolun en basarili takimlarinda oynuyorlar. Hatta bu listeye Fernandinho da yazilabilirdi, ama bu sene Pep'le beraber ofansif olarak da cok sey katti oyununa.
Ofansif yönü olmaması kabul göremez her oyuncu artı koyacak her anlamda mesela ikinci golde serdar-ın selcuga pası