#25 Fernando Francisco Reges

koşamıyor,beli dönmüyor ve daha vahimi en basit pası bile epey ağır ve gecikerek verebiliyor. önliberoda oynayan oyuncu sahanın en dirisi olması gerekirken bu adam en ağırı..

Bana mi oyle geldi yoksa uzun bir aradan sonra butun vucudunu soktu İkili mucadelere?

Istekli ama agir kaliyor.
Katar arabistan zamani gelmis sene sonu yollari ayiririz

önümüzdeki yaz gönderilmeli

ndiaye de gidecek

ne bok yiyeceğiz acaba merak ediyorum..

Sakatlık öncesi sanki daha hareketliydi. Bitik bir görüntüsü var.

Bu başlıkta daha önce de yazmıştım oyuncuları değerlendirirken bir noktayı atlıyoruz.

Fernando genç bir adam değil. City bitene kadar kullandı zaten.

Herifin tek atımlık kurşunu kalmıştı onu da geçen sene kullandık.

Bundan sonra düşüşe geçmesi normal.

Zaten alırken bir sene şampion olalım sonra ne olursa olsun diye aldık. Adam da geçen seneki oyunuyla onu bize verdi.

Şimdi düşüşte diye Fernando'ya kızmak yanlış. Ya zamanında tek atımlık barutu kalmış adamı almayacaktık ya da bu durumu öngörüp yaz döneminde önlem alacaktık.

Aynı şey Mariano için de geçerli.

Benim gözümle, geçen sezon transfer edilenlerden bir bunun kredisi kalmıştı (Gelmeden önceki kariyeri ve geçen sezon sakatlanana kadarki performansı nedeniyle), o da tükeniyor maalesef. Hele şu sonradan girdiği oyunda bile bu kadar aciz kalmasının hiçbir mazereti olamaz; altı ay önce sakatlık geçirmiş de miş miş!...

@Adem Çakar; gel de son iki maçtan sonra hala ''Geçen sezon transferlerinin Fatih Terim' e göre planlandığı'' masallarını anlatmaya devam et hadi. Bu transferler Fatih Terim' in onayıyla yapıldıysa, TD lüğü on para etmez o vakit; net söylüyorum bunu. Haşa tabi; senin hayal Dünyanın erişilmezliğinden de Terim sorumlu olacak değil ya?!. Terim' e sorulsa; hele de o maliyetlerle hiçbirini transfer ettirmezdi. Tamamen Dursun-Cenk-Tudor' un bok yemesi...

Geri
Üst Alt