- 28 Ağustos 2018
- 1.105
- 605
- 658
koşamıyor,beli dönmüyor ve daha vahimi en basit pası bile epey ağır ve gecikerek verebiliyor. önliberoda oynayan oyuncu sahanın en dirisi olması gerekirken bu adam en ağırı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru yorum takımın kalbi nasılsa takım öyle olurkoşamıyor,beli dönmüyor ve daha vahimi en basit pası bile epey ağır ve gecikerek verebiliyor. önliberoda oynayan oyuncu sahanın en dirisi olması gerekirken bu adam en ağırı..
Biliyorum, trabzon macinda da golu izledi, lige iyi baslamadi ama toparlayacaktirYapma kardeşim adam bariz kötü kosamiyor bile
Vaktin varsa yediğimiz ilk golü ayrıntılı izle setteki adamı nasıl bomboş bırakmış
Böyle de canımı ye benimBiliyorum, trabzon macinda da golu izledi, lige iyi baslamadi ama toparlayacaktir
Forumdaki bazi uyeler gibi oyuncu tutmuyoruz biz renktas takim tutuyoruz gorduklerimizi ve gercekleri yazmayalim miBöyle de canımı ye benim
Yaz tabiki yoksa sen ben haklı çıkmış önemi yok benim içinForumdaki bazi uyeler gibi oyuncu tutmuyoruz biz renktas takim tutuyoruz gorduklerimizi ve gercekleri yazmayalim mi
Sana öyle gelmiş.Bana mi oyle geldi yoksa uzun bir aradan sonra butun vucudunu soktu İkili mucadelere?
önümüzdeki yaz gönderilmeli
ndiaye de gidecek
ne bok yiyeceğiz acaba merak ediyorum..