- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakatlanmasaydi manchester ya giderdi..takas düşünür mü porto
Tabi şimdiki halini bilmiyor siz hala Porto daki fernando sanıyorsunuz
Dikkat et de en buyuk Mal 34 mac gibi Belhanda olmasin tekrar danTabi şimdiki halini bilmiyor siz hala Porto daki fernando sanıyorsunuz
Akşam öğrenir ne mal olduğunu
GöreceğizDikkat et de en buyuk Mal 34 mac gibi Belhanda olmasin tekrar dan
40 maca yakin gordugumuz gibi mi? Herif her mac ayri skandal yasatiyorGöreceğiz
Sakin ol akşam göreceğiz40 maca yakin gordugumuz gibi mi? Herif her mac ayri skandal yasatiyor
Sakin ol akşam göreceğiz
Seni tedirgin gördümKac aksam oldu halen gordugumuz olmadi. Sen yine bir seyler ile kendini avutursun, x,y,z ye bok atma derdinde olursun. Bu Mac iyi oynasin. Bir mac o 3.2 Maasin hakkini versin, o verilen 8+2 Mio Bonservisin Hakkini versin, Sneijderden aldigi 10 nonun hakkini versin. Bu macta yine bir sey yapamayacak ( Loko maci gibi), tekardan hainlik yapmasin yeter ne diyelim.
Seni tedirgin gördüm
Deplasman + Emre yok +Ndiaye yok + Bu hain, sero, vasat, Les , beceriksiz, kirmizi = Gol düşünen denilen Belhanda oynuyor. Tedirgin degil de ne olayim? Schalke olsaydi bugun hangisi daha Gerizekali dusunurdum : Belhanda mi onlarin Bentaleb i mi? ( Bizimkisi derdim yine de o da az degil)Seni tedirgin gördüm
....![]()
Pişti oynuyorlar
Ben bilmem UNO falanUno oynuyorlar lan ne piştisi
Belhanda olsa Sevap isliyor diye yazardi.Uno oynuyorlar lan ne piştisi
evt Aslinda Kibirs a gideceklerdi, ordanda Amsterdam’a short trip. Yanlislikla Porto ucagina bindilerKumar turumu o