#25 Fernando Francisco Reges

İyi oynayacaktır. Avrupa da başka oynuyor.

....
3d62413b97efb25e50a561565d46cf0d.jpg

Pişti oynuyorlar

Sakin ol akşam göreceğiz

Kac aksam oldu halen gordugumuz olmadi. Sen yine bir seyler ile kendini avutursun, x,y,z ye bok atma derdinde olursun. Bu Mac iyi oynasin. Bir mac o 3.2 Maasin hakkini versin, o verilen 8+2 Mio Bonservisin Hakkini versin, Sneijderden aldigi 10 nonun hakkini versin. Bu macta yine bir sey yapamayacak ( Loko maci gibi), tekardan hainlik yapmasin Belhanda yeter diyelim.

Kac aksam oldu halen gordugumuz olmadi. Sen yine bir seyler ile kendini avutursun, x,y,z ye bok atma derdinde olursun. Bu Mac iyi oynasin. Bir mac o 3.2 Maasin hakkini versin, o verilen 8+2 Mio Bonservisin Hakkini versin, Sneijderden aldigi 10 nonun hakkini versin. Bu macta yine bir sey yapamayacak ( Loko maci gibi), tekardan hainlik yapmasin yeter ne diyelim.
Seni tedirgin gördüm

Seni tedirgin gördüm
Deplasman + Emre yok +Ndiaye yok + Bu hain, sero, vasat, Les , beceriksiz, kirmizi = Gol düşünen denilen Belhanda oynuyor. Tedirgin degil de ne olayim? Schalke olsaydi bugun hangisi daha Gerizekali dusunurdum : Belhanda mi onlarin Bentaleb i mi? ( Bizimkisi derdim yine de o da az degil)

Geri
Üst Alt