#25 Fernando Francisco Reges

basak macinda kötümüydü? 46. dk daki hatasi haric iyidi mesela. Bundan sonrasini bile okumaya gerek kalmadi

Okusan da ikna olmayacaksin ben burada bulunsun baskalari da hafizalari tazeleyip yararlansin diye yazdim zaten

Gençler maçında iyiydi diye hatırlıyorum golde hatası vardı sadece..

Yani Gencler macinda kontra tutmak disinda bir gorevi olmadigi dusunulunce kotu oldugu anlasiliyor

Adamlar bir kontra yapti onda da gol atti. Oyunu acmak namina bir pasi veya kattigi bir sertlik de yoktu

Okusan da ikna olmayacaksin ben burada bulunsun baskalari da hafizalari tazeleyip yararlansin diye yazdim zaten

Yani Gencler macinda kontra tutmak disinda bir gorevi olmadigi dusunulunce kotu oldugu anlasiliyor

Adamlar bir kontra yapti onda da gol atti. Oyunu acmak namina bir pasi veya kattigi bir sertlik de yoktu
gencler macindada Maicon spastiginden dolayi kötü yakalanip golü yedigimizi hatirlatim. Fernando orada yanlis kaymisti

O kadar detaylı hatırlamıyorum valla olabilir

Geçen sezon sakatlandığı Göztepe maçına kadar muazzamdı. Melo'dan sonra gördüğüm en iyi orta saha performansıydı belki de. Daha sonra sezon sonuna kadar çok zorlandı ama biraz toparlamış hali bile şampiyonluğa katkı vermeye yetti. Bu sezon ilk yarıyı çok kötü geçirdi. Fizik yetersizliği hem çok kart görmesine hem de daha kolay sakatlanmasına neden oldu. Şu an geçen sezonun sonundaki gibi, biraz toparlamış vaziyette. Bu yine şampiyonluk için yeterli olabilir. Ancak sakatlık öncesi haline dönebileceğini düşünmüyorum. O sebeple, hala piyasası varken sezon sonu güzel bir şekilde yollar ayrılmalı. Marcao ve Luyindama gibi f/p canavarı orta sahalar bakmalıyız.

tam 1 sahtekar

saklana saklana mac bitiren eleman

Bütün maç ortalıkta gözükmedi açıkçası.

Ndiaye değil Fernando çıkmalıydı. Hem de ilk yarı bitiminde.

City görmüş adam bukadar mı korkak ve sorumluluktan oynar hücumsal anlamda?

Bide 37 yaşında ki attibaya bakıyorsun. Herif bionik mi nedir basmadık metre kare bırakmıyor sahada 90dk boyunca.

Selcuk gibi al gulum ver gulum yapmaktan baska bir is yapmiyor

bazı adamlar var sadece iç sahada oynayabilen

fernando, belhanda, ndiaye, emre akbaba, emre taşdemir ve diagne diyecem ama o içerde de pek fazla oynayamıyo ama deplasmanda rakip oyuncusu gibi oluyor. çoğu zaman nagatomo da kötü. linnes sağ bek olmasına rağmen nagatomo gibi 3 tane çıkarır cebinden.

biraz mariano ve biraz feguli de öyle ama bunlar bazen deplasmanda da coşabiliyor, ama zaten alternatifleri de yok

ben deplasmana yazabileceğim en net adamlar linnes, donk, marcao luyindama ve muslerayı söylemeye gerek yok zaten, mitroglu, feghouli ve mariano.

bunun dışındakiler deplasmana ve oynayacağın takıma göre değiştirilebilir. mesela rakip açık futbol oynuyorsa belhandayı oynatırım. yok rakip konya gibi başakşehir gibi oyunu kitleyen ekiplerse ben ndiayeyi kullanırım şahsen. ki onun da gününde olmasına dua etmekten başka çaremiz yok

içerde durdurulamaz bi fırtına olan bu ekip, deplasmanlarda sğt dökmüş kediden daha uysal

Bence bu maçta çok da günahı yok.

Hücumu işletmek için Fernando'dan büyük katkı beklememek lazım. Sadece geçiş hücumunda boşlukları görebiliyor zaman zaman. Onun haricinde büyük bir hücum silahı değil.

Savunma noktasında ise pek hatası yoktu.

gercek krali begendim

Maç başlığında da yazmıştım. Melo dan sonra Beşiktaşın yeni Brezilyalı kocası olacak bu gidişle.

sent via GSC

Geri
Üst Alt