#25 Fernando Francisco Reges

Bu adam porto'da veya man city'de de ayni görev ile oynuyordu

Adamin görevi geriden oyun kurmak ve kademeye girmek,cok üst düzey bir sekilde yapiyor bunu

Fernando olmasa bugun skor farkli olurdu kritik müdahalesi oldu 1-2 tane

Fernando bu senenin en iyi 2 transferinden birisidir bana göre bunu da daha önce söylemiştim. Kötü oynadığı maçlar olacaktır tabi bu çok doğal ama adam oynadığı oyununun hakkını veriyor ve saygı duyuyor.

Bu akşam da gayet iyiydi.

Maicon,Fernando,Gomis ve bu 3 isim kadar olmasa da Mariano... Bu sene ayağa kalkmamızın baş aktörü bu adamlar, çok şey borçluyuz bu isimlere.

Ridvan kac haftadir taktı mac yorumuna bu adamla basliyor "gizli kahraman" deyip duruyor nazar edecek

Melo için Türk futbol tarihinin en iyi ön liberosu derdim de yalnız bu adam başka bir şey. Melo daha sert ve hücuma katkısı daha fazlaydı ancak kabul edelim ki kaçak oynardı. Oynadığı bölgeye oranla çok mücadele etmezdi. Koşu mesafeleri yeterli değildi. Fernando hem tekniği hem de mücadelesiyle benim için Melo'nun bile önüne geçti.

Önsezi yeteneği müthiş, topun nereye gideceğini çok iyi tahmin ediyor rakibi çok güzel okuyor

Top kapma yeteneği Melo'nun çok daha önünde. Melo çok fazla faullü müdahale yapardı Fernando'nun daha bir kez sert müdahalesini görmedim. Top kullanma yeteneği olarak Melo'nun biraz daha gerisinde ancak pozisyon alma, mücadele, takım oyunculuğu ve sezgileri çok daha ileri seviyede. Aslında Melo de standart bir ön libero değildi daha çift yönlü bir oyuncuydu. Yan yana efsane bir ikili olabilirlerdi.

Keşke yaşı biraz daha genç olsaydı şöyle 28 yaşlarında falan gelseydi en az 5 sene kafamız rahat olurdu

Melo'nun efsane oynadığı ilk iki sezondan daha efsane oynuyor adam. Hakikaten mükemmel bir futbolcu ve bizim için inanılmaz süper bir fırsat transferi oldu. Açık söyleyim geldiğinde bu kadar etkili olacağını düşünmüyordum. Her hareketi olumlu , futbolcu değil sanku bir makina... Takımın en seğerli oyunxusu kesinlikle...

IQ_dream cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

takımın yarısıdır. hemen hemen her maçta mutlaka 1-2 golü önlediği gibi birçok rakip atağı başlamadan bitiriyor.
sakatlanırsa biteriz.

geride oynamak zorunda . ofansta çok da sorun yaşamıyoruz zaten . milletin götünü topluyor kaç tane kritik müdahale yaptı . aslanım benim .

Selçuk yokken ndiaye nin açıklarınıda kapatıyordu. Selçuk girince 2. yarı kusursuz oynadı. Benmi farkettim acaba birtek ? Ayrıac öne top atarken hata katsayısı artıyor.

Kahvede 150 kisiyle izledim maci.
Sakatlaginda insanlarin yuzunu gormeliydiniz.
Saniyesinde herkesin yuzu düstu.

gecen seneye kadar manchester city kulubünün banko sayılabilecek önliberosu bizde ve muazzam oynuyor

ama mac icinde bazı troller fernandoyu elestiriyor :) allah tinerden uzak tutsun herkesi

Ali Sami Yen Sokak
27 dk. ·
Fernando (vs Konyaspor)
Pas: %96
Topla Buluşma: 115
İkili Mücadele: 7/9
Uzun Top: 11/13
Top Çalma: 6

Geri
Üst Alt