#25 Fernando Francisco Reges

Bu adama yükselemeyen tek kişi olarak kendimi sorguluyorum açıkçası :D İlk hafta attığı o rakip ceza sahasından bizim ceza sahamıza koşuyu sürekli hale getirseydi hoş olurdu doğrusu. Belki hocadan belki ondan kaynaklı bilmiyorum çok statik geliyor bana oyunu evet kritik müdahaleler yapıyor ama oyunun hücum yönünde kesinlikle çok daha fazla olmalı.

7 oyuncuyu defansif olarak oynatan bir hocanin oyuncusu.. ne bekliyorsun ki

Sana kart kaldıran eller kahrolsun. Bizi senden mahrum etme gözümün bebeği...

Ligin en iyi orta sahasıymış madara ettiler

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maalesef Melo' nun kalitesinde değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fernando bile Tudor,Belhanda ve Ndiaye pustlarini kurtaramadi. Resmen ezikligin göstergesiydi

1. Golden sonra madara oldu. Ama suç kendisinde değil takımın tamamında.

En çok şişirdiğimiz oyunculardan bir tanesi. Top ayağındayken acayip hantal oynuyor. Stoperlerin arasına çok sık giriyor. Şu performansıyla değil Melo, Mehmet Topal'la kıyaslanır sadece.

kaliteli futbolcu,stoperlerin arasında değil asıl mevkisinde oynadıgı zaman tabiki.

En son bok atılacak adama laf atmayın lan gidin Belhandaya sövün

Abartmayalım şu an kalite olarak Türkiye'nin en iyi futbolcusu... Oyun olarak son zamanlarda kötü olsada topsuz oyunda bundan iyisi yok. İnanmayan bir sonraki maçta topsuz alanda neler yaptığını izlesin; Kaç top kaptığını, hava topu hakimiyeti, geriden oyunu ileriye taşıdığını falan saymıyorum bile.

Stoperin arasına koyanda suç Fernando Reges de değil.

Sneijderin yasadigi problemin tam tersini Fernando ile yasiyoruz.

Öndeki OS oyuncularin bok gibi, habire hata yapiyyorlar topu öne tasiyamiyorlar. Fernando herseyi yapsin matigindayiz

Sneijder da ise arkada isleri yapacak adam yoktu herseyi Sneijder yapsin. Bu ikili beraber hayvani isler yapabilirdi. Ndiaye ile muazzam 3lü

Stoperin arasına koyanda suç Fernando Reges de değil.

Bence bu biraz da Fernando'nun tarzı. Fernando'nun oyun tarzı stoperlerin önünde alan tutarak, iyi pozisyon alıp top çalmak ve yüksek pas isabet oranıyla oynamak. İki yönlü oyun tarzına sahip değil. Geriden hücumu destekleyecek bir yapısı yok bana kalırsa. Veya kapasitesinin çok altında şu anda. Stoperlerin arasından ayrılmıyor, öne çıktığı yok. Geriden top çıkarma işi de Maicon'a yıkılmış. Atiba'nın performansı çok daha iyi bana kalırsa. 34 yaşında öne doğru çıkıp, pres yapabiliyor. Ataklara katılıyor. Fernando son zamanlarda bunları hiç yapmıyor.

Tüm bjk orta sahası üzerine çullandı, yapacağı bir şey yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla özelikleriyle mi alakalı bilemem de bunun yerine 1 stoper daha oynasa çok farkı olacağını ben sanmıyorum açıkçası. Tıpkı sözde 10 numaramızın yerine Selçuk'un bile daha faydalı olabileceği gerçeği gibi.

Geri
Üst Alt