#25 Fernando Francisco Reges

Bence bir atiba değil kayseri maçında donkun sinana attığı pası görünce bugüne kadar benzerini fernandodan görmeyişim aklıma geldi.
Çok abartılıyor.Ortalama bir önlibero performansı gösterdi bizle oynadığı maçlar da tek artısı tecrübesi ve saha içindeki disiplini.Bariz bir fark yaratmıyor kesinlikle daha iyi olmasını isterdim.

bence bir atiba değil kayseri maçında donkun sinana attığı pası görünce bugüne kadar benzerini fernandodan görmeyişim aklıma geldi.
çok abartılıyor.ortalama bir önlibero performansı gösterdi bizle oynadığı maçlar da tek artısı tecrübesi ve saha içindeki disiplini.bariz bir fark yaratmıyor kesinlikle daha iyi olmasını isterdim.

wth

37ce9401f5ceed22dd98c069c11d90bb.gif

Ndiaye giderse kendisini de kullanabiliriz o bölgede.

Son düzenleme:
Artık dönmesi lazım. Çok acil.

Alnitak Alnilam Mintaka

Sivas'ın buzlu zeminlerinde riske edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Ndiae giderse Fernando'nun performansının daha da artacağını iddaa ediyorum,onun ani baskılarını,presini Fernando'dan görebiliriz,bence Fernando tek ön libero oynıcak bir topçu önünde 2 hücumcu orta saha tek başına yeter

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Top class oldugunu dusunmekteyim.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ndiae giderse Fernando'nun performansının daha da artacağını iddaa ediyorum,onun ani baskılarını,presini Fernando'dan görebiliriz,bence Fernando tek ön libero oynıcak bir topçu önünde 2 hücumcu orta saha tek başına yeter

4-1-4-1 formasyonunda savunma dörtlüsü ve orta saha dörtlüsü arasindaki kalan o tek adam var ya iste o oyuncu icin ideal adam Fernando.

Tam tersine Fernando 'nun bu kadar rahat oynamasınının en büyük sebebi Ndiaye 'dir

Fernando 'nun kalitesine topçuluğuna laf ettiğim yok tabiki ama Ndiaye rakibi o kadar güzel bozuyor ki orta sahada Fernando çok daha rahat oynayabiliyor

Geri
Üst Alt