#25 Fernando Francisco Reges

Sen benim dualarım yarınımsın baharım
Sen yoksan buralarda küle dönmüş viranım
Dön artık dön artık dön gülüm kıra dönsün çölüm
Dön artık gülüm yine gülsün yüzüm.

BbCXzj.jpg

Son düzenleme:
Neden olmasin, City´de bir dönem Fernandinho´nun yerine tercih ediliyor idi.

Ya adamı bilmesek yedireceksiniz adam tipik 6 alıyor yada kapıyor en garanti yere teslim ediyor oyunu
Defansif olarak kusursuz oyuncu ofans olarak ol kadar iyi değil
Işin ozu bir melo daha gerekiyor bize b2b oynayabilen

abv juve

Adamin esas Pozisyonu alti bu dogru ama bu adamin City döneminde sekiz oynamisligi var.
Yine ayni sekilde bizde ileri cikislari, orta sahayi organize edisi basarili.
Bu yüzden neden olmasin.
Donk bu performansini devam ettirebilse, Selcuk sekiz numarada oynayacagina Fernando denenebilir.
Selcuga göre daha iyi olacagindan da pek süphem yok dogrusu.

gozumuz yollarda be don gel gercek imparator..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi Teknik Direktörün dönemi idi emin degilim, aklimda Pellegrini dönemi diye kalmis, Fernandinho´nun yerine oynadigini hatirliyorum.
O dönem ben bile sasirmistim Fernando oynarken Fernandinho´nun yedek olmasina.

Rotasyon olabilir, ikisi beraber de oynadılar ama Fernandinho önündeydi onun genel olarak.

Sebeplerini detayli olarak bilmiyorum ama ufak bir dönemi hatirliyorum cünkü Fernandinho daha iyi bir oyuncu olmasina ragmen yedek oturuyor idi.
O zaman sebeplerini arastirmadim ama sasirmistim.

fernando her zaman DMC olarak yararlanıldı cityde iken.

fernandinho genel olarak 8 olarak kullanıldı yanında fernando var iken. fernandinho-fernando genel 2liydi orta sahada. ileride ya silva oynardı yada bruyne felan adamlarda o kesimde oynucak topçu çoktu.

fernando her zaman DMC olarak yararlanıldı cityde iken.

fernandinho genel olarak 8 olarak kullanıldı yanında fernando var iken. fernandinho-fernando genel 2liydi orta sahada. ileride ya silva oynardı yada bruyne felan adamlarda o kesimde oynucak topçu çoktu.
Ben küçük bir dönemden bahsediyorum, Fernandinho'nun yedek olduğu ve Fernando'nun oynadığı, Pellegrini dönemi diye aklımda kaldı. Genel durumdan bahsetmiyorum.

Bundan bağımsız olarak ana fikrim zaten bu küçük döneme dayanmıyor. O kısa dönemi belirtmemin amacı o dönem bir kaç maçta o pozisyonda izlediğimi dile getirmek için idi. Ana fikrim keşke Donkun altı numarada bu performansını devam ettireceğine güvene bilsek ve bu doğrultuda Fernando'yu sekiz numara oynatsak. Orta sahayı organize edebilme kabiliyeti ve nadir olsa bile bu sezon bazı maçlarda ileri çıkışları fena değil idi.

Ayrıca bir başka konu ise orta sahada oynaya bilecek olan diğer oyuncuların daha kötü alternatifler olması. Selçuk malum, rakip orta saha baskı yapmadığı sürece pas trafiğine katılıyor ama onun dışında ve baskı olduğu zaman hiç yok. Belhanda konusuna hiç gitmek istemiyorum. Tolga dersen sekiz numarada hiç olmaz.

Sadece bir fikir, mantıklı mı bilmiyorum. Ama gel gelelim orta saha diye bir şey kalmadı elimizde.

Son düzenleme:
Galatasaray’da yaşadığı sakatlığın ardından Portekiz’e giden Fernando hafta sonunda İstanbul’a gelecek. (Futbol Arena)
Uzun süren sakatlığının tedavisi için Portekiz'e giden Fernando, önümüzdeki iki gün içinde Türkiye'ye dönecek. Fernando'nun takımla çalışmalara ne zaman başlayacağına da sağlık ekibi karar verecek. (milliyet)

Galatasaray’da yaşadığı sakatlığın ardından Portekiz’e giden Fernando hafta sonunda İstanbul’a gelecek. (Futbol Arena)
Uzun süren sakatlığının tedavisi için Portekiz'e giden Fernando, önümüzdeki iki gün içinde Türkiye'ye dönecek. Fernando'nun takımla çalışmalara ne zaman başlayacağına da sağlık ekibi karar verecek. (milliyet)

Once kontrol edilecek.. Sakatlık tamamen gectiyse takımla calışmalara baslayacak. Eski durumuna gelmesi için haftalar var demektir :(((

Geri
Üst Alt