- 9 Ocak 2014
- 33.114
- 9.437
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen benim dualarım yarınımsın baharım
Sen yoksan buralarda küle dönmüş viranım
Dön artık dön artık dön gülüm kıra dönsün çölüm
Dön artık gülüm yine gülsün yüzüm.
![]()
Neden olmasin, City´de bir dönem Fernandinho´nun yerine tercih ediliyor idi.
Hangi Teknik Direktörün dönemi idi emin degilim, aklimda Pellegrini dönemi diye kalmis, Fernandinho´nun yerine oynadigini hatirliyorum.Öyle bir dönem hiç olmadı.
Hangi Teknik Direktörün dönemi idi emin degilim, aklimda Pellegrini dönemi diye kalmis, Fernandinho´nun yerine oynadigini hatirliyorum.
O dönem ben bile sasirmistim Fernando oynarken Fernandinho´nun yedek olmasina.
Sebeplerini detayli olarak bilmiyorum ama ufak bir dönemi hatirliyorum cünkü Fernandinho daha iyi bir oyuncu olmasina ragmen yedek oturuyor idi.Rotasyon olabilir, ikisi beraber de oynadılar ama Fernandinho önündeydi onun genel olarak.
Güldürdün başkan gerçi arkadaş şimdi iddaa eder oynadı diyeÖyle bir dönem hiç olmadı.
Sebeplerini detayli olarak bilmiyorum ama ufak bir dönemi hatirliyorum cünkü Fernandinho daha iyi bir oyuncu olmasina ragmen yedek oturuyor idi.
O zaman sebeplerini arastirmadim ama sasirmistim.
Ben küçük bir dönemden bahsediyorum, Fernandinho'nun yedek olduğu ve Fernando'nun oynadığı, Pellegrini dönemi diye aklımda kaldı. Genel durumdan bahsetmiyorum.fernando her zaman DMC olarak yararlanıldı cityde iken.
fernandinho genel olarak 8 olarak kullanıldı yanında fernando var iken. fernandinho-fernando genel 2liydi orta sahada. ileride ya silva oynardı yada bruyne felan adamlarda o kesimde oynucak topçu çoktu.
Galatasaray’da yaşadığı sakatlığın ardından Portekiz’e giden Fernando hafta sonunda İstanbul’a gelecek. (Futbol Arena)
Uzun süren sakatlığının tedavisi için Portekiz'e giden Fernando, önümüzdeki iki gün içinde Türkiye'ye dönecek. Fernando'nun takımla çalışmalara ne zaman başlayacağına da sağlık ekibi karar verecek. (milliyet)