#25 Fernando Francisco Reges

Tamam da işte burada hocanın beklentileri daha ön planda

Gerçi boşa tartışıyoruz Akbaba gelecek herhalde

Fernando-Donk-Akbaba oynarız gibi hoca Donk'dan vazgeçmez.Akbaba gelmezse yine el mecbur Belhanda'ya :D

Fernando 6
Donk 6/8
Emre 8/10

Tecavüz ederiz iste :D ndiaye ile daha iyi olur fernando + Emre :D

Akbaba gelirse;

Fernando
Belhanda Akbaba veya

Donk
Belhanda Akbaba oynarız.

Donk-fernando ikilisi eziyet gibi yanyanayken

Ligin üstünde bir adam ama bir türlü kalitesini gösteremiyor

Sakatlık psikolojisinden hala çıkamamış bu çok net
Sakatlık yaşayan bilir dizinden. Çok pis yav. Ben dizimi okulda maçta zorlamistim biraz. Topalliyordum baya. Dedim heralde ciddi. Doktora gittim hemen. Neyseki önemli bir şey çıkmadı ama iyileştikten sonra insan çok basit aktivitelerde bile tereddüt ediyor.

Cok sevindim ama iyiye gitmesine. Hele cl icin en önemli oyuncumuz olscak. Orada daha da defansif olup Maicon+ serdara yardimci olacak

Geçen seneki seviyesinde değil.Fakat ilk maçlar olduğu için bu seviyesi normal karşılanmalı.Cl maçlarına kadar toparlanacaktır reis.

Sakatlık baya etkilemiş çok ürkek oynuyor
70 den sonra her topa bastı güvene ihtiyacı var

Esmer yanık tenli yüzünün hemen altında duran gülümsemene tutuldum ben senin, parlayan gülüşünle geldi kalbime o yazı.
Ben seni öylesine sevmedim, ben seni ölesiye sevdim be Fernando'm.

b4c821a4-515d-4ec6-9208-d1ee3c62d137-gif.21393

Elma ile armutu karistirmak.
O dönem Fernando zaten cok etkili oynuyor idi, stoplerin arasina fazla gömülmedigi zaman daha da etkili olacagi fikri hakim idi.
Bunu da görüyorduk, cünkü ne zaman Fernando stoperlerin arasina gömülse rakip bizi istedigi kadar geriye itiyor idi.
Burada sekiz numara oynayarak form durumu sebebi ile zaten düsük olan etkisi, daha da, nerede ise sifira düsüyor.

8 numara alınmazsa hoca böyle devam edicek mecbur çok istediğinden değil başka seçenek yok.

Sadece 8 yok diye değil istediği seviyede sert değil donk bu yönden daha can alıcı

Geri
Üst Alt