#25 Fernando Francisco Reges

Fernando takip edebildigim kadari ile hic bir zaman sert bir oyuncu degil idi.
Daha cok sezgileri iyi olan, bu yüzden cok iyi pozisyon alan, soguk kanli, iyi cevre kontrolü ve iyi bir oyun görüsü ile öne cikan bir oyuncu izlenimi verdi bugüne kadar bana.

Donk onun kadar olmasa bile Melo (aaahhh aaaahhh) gibi.
Ceza sahasi icinde bile topu almaya calisani oyarim havasinda.

Son düzenleme:
geçen sezon sakatlandığı fikstürde sakatlık öncesi haline dönüş sinyalleri görmek istiyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

30 yaş oyuncular sezon başı hep sallanır umarım buda böyledir
Geçen sezona bağlamak istemiyorum

30 yaş oyuncular sezon başı hep sallanır umarım buda böyledir
Geçen sezona bağlamak istemiyorum

Geçen sezon ilk yarı takımın en iyisiydi 6 da oynadığı için sakatlıktan döndükten sonra 8 de oynamak zorunda kaldı ondan düşüş yaşadı ndiaye takıma geri gelince yine eski oyununa döner niye dert yapıyorsan artık , fernando-donk 6 numara gayet iyiler durup durup tartışmaya gerek yok bu bölgeyi.

Teoride böyle duruyor lakin görmek lazım uygulamada
Geçen sezon ilk yarı takımın en iyisiydi 6 da oynadığı için sakatlıktan döndükten sonra 8 de oynamak zorunda kaldı ondan düşüş yaşadı ndiaye takıma geri gelince yine eski oyununa döner niye dert yapıyorsan artık , fernando-donk 6 numara gayet iyiler durup durup tartışmaya gerek yok bu bölgeyi.

Emre yapamaz sonra söveriz aman diyim ndiaye yada başka biri gelmeli 8 e
Bilmiyorum dedigim gibi. Ya bana kalsa sak diye Celili oynatirim. Baya iyidi Hazirlik Maclarinda.

Fernando(Donk)----Ndiaye(Celil)
Fegh(Onyekuru)---Emre(Sinan)---Garry
-------------Gomis------------------

Bir anda OS baya iyi oldu

Bilmiyorum dedigim gibi. Ya bana kalsa sak diye Celili oynatirim. Baya iyidi Hazirlik Maclarinda.

Fernando(Donk)----Ndiaye(Celil)
Fegh(Onyekuru)---Emre(Sinan)---Garry
-------------Gomis------------------

Bir anda OS baya iyi oldu

geçen sezona göre daha oturaklı ve tempolu olucaz ndiaye'de gelirse ve yedek kulübesi baya baya daha sağlam olucak.

Ndiaye ve Akbaba'nin donusu kendisi icin firsat ama ayni zamanda dezavantaj

Firsat cunku asil yerinde oynayabilecek

Dezavantaj cunku Donk'la forma rekabetine girecek, Donk takimin en formda topcularindan

Ndiaye ve Akbaba'nin donusu kendisi icin firsat ama ayni zamanda dezavantaj

Firsat cunku asil yerinde oynayabilecek

Dezavantaj cunku Donk'la forma rekabetine girecek, Donk takimin en formda topcularindan

Daha iyi işte forma için savaş başlar gönlüm donktan , beynim fernandodan yana :cigara:

Geri
Üst Alt