#25 Fernando Francisco Reges

Foruma bu başlık yüzünden küstüm ya ?

Arkadaşlar nasıl bir zihniyet nasıl bir aklın ürünü şu rezillemeler? Ya beceriksizin birinin açıklarını kapatsın diye adam mevkiisinden oldu yetmedi bi de ait olmadığı yerde harika performans bekliyosunuz. Serdarı falan alalım kanat oynatmaya çalışalım onunda bitirin futbol hayatını nası fikir? ? Yeminler olsun ibretliksiniz vallahi bu futbol görüşüne tolgalar selcuklar müstehak. Dua edinde adam gibi bi 8 bulalım herkes ait olduğu yere dönsün gözünüz oyun görsün o zamanda cıkıp kimse burda güzelleme yapmasın. Yedirmeyeceğiz! ?

Foruma bu başlık yüzünden küstüm ya

Arkadaşlar nasıl bir zihniyet nasıl bir aklın ürünü şu rezillemeler? Ya beceriksizin birinin açıklarını kapatsın diye adam mevkiisinden oldu yetmedi bi de ait olmadığı yerde harika performans bekliyosunuz. Serdarı falan alalım kanat oynatmaya çalışalım onunda bitirin futbol hayatını nası fikir? Yeminler olsun ibretliksiniz vallahi bu futbol görüşüne tolgalar selcuklar müstehak. Dua edinde adam gibi bi 8 bulalım herkes ait olduğu yere dönsün gözünüz oyun görsün o zamanda cıkıp kimse burda güzelleme yapmasın. Yedirmeyeceğiz!
Adamsin reis

ub.msji

Arkadaşlar nasıl bir zihniyet nasıl bir aklın ürünü şu rezillemeler? Ya beceriksizin birinin açıklarını kapatsın diye adam mevkiisinden oldu yetmedi bi de ait olmadığı yerde harika performans bekliyosunuz. Serdarı falan alalım kanat oynatmaya çalışalım onunda bitirin futbol hayatını nası fikir? ? Yeminler olsun ibretliksiniz vallahi bu futbol görüşüne tolgalar selcuklar müstehak. Dua edinde adam gibi bi 8 bulalım herkes ait olduğu yere dönsün gözünüz oyun görsün o zamanda cıkıp kimse burda güzelleme yapmasın. Yedirmeyeceğiz! ?

Sakin kalmakta fayda var.

ndiaye gelirse fernando eski formuna döner diye düşünüyorum çöp belhandanın yerinede emre ortasaha hattı istediğimiz seviyeye gelir..

her mac yapamaz bunu su adamı 6 numaraya koy hoca verimi düsüyor onun dısında guzel asıst yaptı

Sensiz olmaz :D :D bazıları sen yokken cirit atıyor burada gördüğün gibi.Artık bir müddet seslerini keserler sanırım ilk yarıdan sonra

Geri
Üst Alt