#25 Fernando Francisco Reges

3315980-9807349579-worsh.gif

Ya bu adam için Donk daha iyi, Fernando gitmeli deniliyor bir kaç haftadır. Ben ciddiyim bizim taraftarın maçı nasıl takip ettiğini kestiremiyorum.

etmediği hakaret kalmayan gardaşlarımızı görelim

Müthiş oynadı reis

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Göztepe maçıyla düşüşe geçmişti,Göztepe maçıyla döndü.

Yanındaki adamlar koşmaktan aciz oldukları için adam son dakikalarda öldü geberdi resmen. Yetmedi müthiş bir asist yaptı. Ndiaye gelirse çok daha iyi olacak aslanım.

Tek istediğim ndiaye geri gelsin gelemiyorsa o tarz dikine oyuna hakim biri gelsin de adamım yerine geri dönsün. Böyleyken hatalarına kızmaya el vermiyo benim gönlüm açıkcası kusura bakmayın ? Bugün gayet iyiydi ayağına kuvvet iki gözümün çiçeği!

Kıymet bilmiyoruz kıymet en büyük sorun bu bence, fernonda düşmanlarına karşı burayı boş bırakmamak lazım dediğim gibi yedirmeyeceğiz ?
İnadına yapıyor bir şahıs,ismi lazım değil,kendisini biliyor.Her hafta Fernando yedek diyor her hafta da morarıyor.Neyse dediğim gibi sesi yavaştan kesilmeye başlamış.Zaten adamın oynayacağı 1-2 sene.Onda da keyfine varmak yerine saçmasapan konuşuyorlar.Sanki Fernando oynamasa yerine dört dörtlük oynayacak adam var

Geri
Üst Alt