#25 Fernando Francisco Reges

bu tempo ile ancak arabistanda oynar, adam büyük furbolcu ama sakatlıkdan sonra sahada yürüyor,maicon kadar ağır,mümkün degil.bu hali ile işe yaramasi
takımda fernando dışında kaç tane elit topcun var? fernandodan önce gitmesi gereken 10 tane daha topcu var bu takımda 1 maça göre oyuncuyu gömmeyi veya göklere cıkarmayı bırakın artık

bizim takım oyunu fernando ile kuruyor her zaman. stoperlerimiz oyun kurma özürlüsü olduğu için adam insiyatif alıyor her zaman. trabzon resmen 2 kişi aynı anda basıp kitledi fernandoyu

ön liberondan başka oyun kuracak adamlar stoperlerin olduğu için ve onlarda çöp olduğundan takım olarak kötüydük. fernando kötüyse takımda kötü.

çöp diyip geçmek. garip

Bugün'ün en sucsuz'u. O :) :) :) yüzünden OS da yanliz kaldi+ Bütün yük tamamiyle üzerinde kaldi

sinan ve eren seni 9 kişi oynatsın.üzerine belhanda zaten sahada varlıgı zararken bi de kırmızı kart görsün.arkada en başta ahmet olmak üzere maicon saçmalasın.sonra gel fernandoyu eleştir,olmuyo

Bu tip derbi deplasmanlarında direk kayboluyor adam, bir fanı olarak söylüyorum bunu. Çok yetersiz ve korkarak oynuyor. City görmüş bir adamın TS, BJK deplasmanından falan korkması ilginç.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Donk-Fernando daha iyi bir seçim olabilirdi. Adamın ilacı Donk vericeksin yanına rahat edecek. Donk diyorum ya kovun gönderin dediğimiz adam kral oldu ya :D

Donk-Fernando daha iyi bir seçim olabilirdi. Adamın ilacı Donk vericeksin yanına rahat edecek. Donk diyorum ya kovun gönderin dediğimiz adam kral oldu ya :D
yanlis. Ndiaye girdikten sonra rahatladigi cok belli oldu, ama gec oldu. Herif mahfoldu zaten bitmisti bildigin. Ne yapsin tek basina artik

nagatomo ile birlikte takımda güvendiğim tek oyuncu açıkcası ben kötü oynadığı mücadele etmediği tek bir maç dahi seyretmedim geldiği günden beri.

Ilk golde laubalilik yapti golu yedirdi

Basta FT olmak uzere, Muslera'dan Fernando'ya herkes suclu.. Berbat bir gundu. Fenerin maglubiyetine ancak yarım saat sevinebildik.

1 musubet 1000 nasihatten iyidir derler atalarımız.
Bu mac belki de CL macları öncesi iyi bir uyarı olmuş, olabilir.
Tabii FT bu mactan ders cıkardıysa..

An itibariyle ailesi ile ic hatlardan giris yapti,beraber ucak bekliyoruz zannederim Bodrum'a gidiyor Milli arada,resim cekmeye utandım beceremiyorum boyle seyleri

Bitik üstüne belhandanin sabotesi iyice tuz biber ekti
Acilen kurtulmali
Bütün gollerde nerdesin ve adam

Kötü oynadı ama bir de Ndiaye ile görelim.

Fernando çok atlet bir adam değil. Belirli bir bölgenin dışına çıkmadan oynarsa verimli oluyor. Hareket eksiğini kapatacak bir partnere ihtiyaç duyuyor. Ndiaye bu adam olacak. Zaten süre aldığı bölümde gördük ki Ndiaye geçen yıl ne ise hala o. Herhangi bir fiziksel eksiği yok. Bu iyi haber.

Tabi Fernando-Ndiaye orta sahası ile de çok kötü oynadığımız zamanlar oldu. Mesela geçen yılki Beşiktaş deplasmanı aklıma geliyor. Orada da feci dağılmıştık tıpkı bu hafta olduğu gibi.

Ama öyle bir durum ortaya çıkarsa bu kez Emre'yi bu ikiliye yaklaştırıp teknik ve pas yeteneğini artırabiliriz orta sahada. Belhanda bu yardımı yapamıyor ama Emre yapabilir diye düşünüyorum.

Sahada 4-2-3-1 ya da 4-3-3 gibi yayılıyoruz genelde. Emre forvet arkası da oynayabilir, orta sahayı da üçleyebilir. Zaten Belhanda cezasından ötürü olmayacağı için bunu mecburen deneyeceğiz. Ben iyi sonuç verebileceğine inanıyorum. Tabi bir de sahada görmek lazım.

Bu takımın sadece 2 tane geriden oyunu kurabilecek topla çıkmamızı sağlayabilecek oyuncusu var Mariano ve Fernando. Mariano 'da sağ bekten bir yere kadar yapabiliyor pozisyonu itibariyle

Geriden oyun kurma-pas yapma gibi tüm işler Fernando Reges 'in üstüne kalıyor nefesi yettiği sürece çok da güzel yapıyor bu işi ama rakip takımın hocası biraz uyanıksa Fernando 'yu 2 kişiyle tutturuyor sürekli press uygulatıyor ve Fernando 'yu kitlediği an takımımız kafası kesilmiş gibi kalıyor ortalıkta ne yapacağını bilmeden

Buna kesinlikle bir önlem almamız gerekiyor
Ndiaye gelince kesinlikle Fernando ve Mariano 'ya çok fazla yardımcı olması gerekirse onların yerine de koşması gerekiyor
Fernando ve Mariano 'ya ek olarak kesinlikle 1 stoperimizin geriden oyun kurabilmesi pas becerisinin olması gerekiyor(Transfer yaparken bu kriteri göz önünde bulundurmamız gerekiyor)
Sadece Fernando ve Mariano 'ya kalmayıp yeri geldiğinde merkez orta saha oyuncularının forvet oyuncularımızın da geriye gelerek topu kullanması takımı rahatlatması gerekiyor

artık şu istediğimiz ortasaha hattı oluşursa form tutacaktır diye düşünüyorum ayrıca hoca biraz stoperlerin arasına sokarsa hem savunma sorunu azalır,hemde fernandonun performansı artar..

Geri
Üst Alt