#25 Fernando Francisco Reges

Asılacağı maçlar kaderimizi belirleyecek. Her mac asıl lütfen

Normalde ben beğenirim savunmaya çalışırdım bu sefer tersi oldu.. vasat tı neden bu kadar beğenildiğini anlamadım

shalke macında da iyi olabilir,kasım değil ekimden itibaren düzelir.yanlıs bakmısım

tv ekranında sırılsıklamdım

007.gif
E R K E K
007.gif

Dün, “şampiyonlar ligi tecrübesi” denilen şeyi gösterdi bizlere..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cok iyiydi dun de. Biraz da belhanda ya sorumluluk bulastirsan....

Ama o deve ye hendek atlatmak cok zor tabi!!

tekrarliyorum öndeki vasat 10 no yu dövsen? Bu arada bir kac kere kaydi. Üstelik bir yerde bacagi acimasi da iyi oldu. Agri hisetsin, korkusu tam gecsin diye. Manyak oynadi harbiden Kocum benim

Geçen senenin ilk yarısı öyle bir futbol oynadı ki sakatlıktan çıktıktan sonra ki fenerbahçe maçında da müthiş oynuyordu ta ki ufak bir sakatlık yaşayıp riske atmamak adına çıkmak istemişti bence o günden beri psikolojik olarak sıkıntı yaşıyor. Geçen sene ki performansını gördükten sonra şu an ki performansı maksimum %5-10 civarındadır eskiden inanılmaz toplar kapar takımı ani atağa kaldırırken şimdi ikili mücadelelerden kaçıyor bu sorunu atlamadığı sürece de bu takıma istenilen katkıyı veremez.

Ya gerçekten Fernando'nun performansının dün ki maçta bir gram eleştirilecek tarafı var mıydı bari bir oyuncuyu da eleştirirken hakkını verelim Porto karşısında kusursuza yakın futbol nasıl olması gerektiğinin dersini verdi bugün bizde değil Porto'da oynasaydı izleseydik keşke böyle bir adam da bizde olsa çok şeyi değiştirir derdik. Geçen haftada performansının yetersiz olduğunu ikili mücadelelerden kaçtığını söylemiştim dün ki maçta resmen portolu oyunculara ahtapot gibi yapıştı. Geçen hafta eleştirmiştim ama bu hafta sonunda gerçek Fernando'dan izler gördük umarım böyle oynamaya devam eder Sinan Gümüş'le beraber takımın en iyisiydi

Porto taraftar tarafindan alkişlamasini güzel buldum. Uzun zaman sonra iyi bir performans sergiledi, umarim devamini getirir.

Son düzenleme:
Bu performansı ni genele yaymali dönüşlerde biraz daha diri olmalı
Muazzam a yakın oynadı

Hala kenarindan kösesinden elestiriyor ama cöp icin bir elestiri yok tabi.
Adam senin fizigini öve öve bitiremedigin cöpün alanini kapatmak icin depar atti depar.
Sonra futbol bilgisi, yas mevzusu falan giriyor isin icine daha da komik oluyor.

Son düzenleme:
Porto maçında ne yaptı videosu varsa koyunda abdestimizi bozalım

Valla tecrübesiyle kalitesiyle maça ağırlığını koydu resmen Galatasaray 'da zaten yeri doldurulamayacak bir oyuncu Porto 'da bir Fernando Reges yoktu açıkçası
Danilo - Herrera filan ne kadar kaliteli oyuncular oldukları ne derece piyasaları oldukları malum ama Fernando bu adamlardan bile çok daha iyiydi ...

Bir de bu adamın yanına Ndiaye gelecek o_O Schalke düşünsün şimdi ne diyelim

Geri
Üst Alt