#25 Fernando Francisco Reges

Top yapan stoperimiz var artık oraya daha fizik gücü yüksek donk girmeli

8 sarı kart ne ya buna sağlam bir uyarı lazım gördüğü sarıların çoğu aptalca

hahaha millet fernandoyu beğenmiyor, ulan bu çapsız yönetim bunu gönderse göztepeden alparslanı alır ancak ne konuşuyorsunuz.

Luyindamanin sari yedigi pozisyonda Fernando agir kaliyor diye. Kendi sari yedigi pozisonyda agir kaldi diye kayarak girmeliydi (pasda tabiki biraz boktandi). Umarim yazin Gomis veya Garry bunu takimina önerir ve 5-6 milyona alirlar.

İyi değildi. Zorluk seviyesi yüksek deplasmanlarda orta sahayı kaybetme lüksümüz yok. Bugün resmen teslim olduk. Sarı kartı her türlü bekliyordum zaten, yazmıştım maçtan önce. İlk fırsatta gelecekti o kart.

Bu arada bazıları sosyal medyada performansını Maicon'un kadro dışı bırakılmasıyla ilişkilendirmis ama alakası yok bence. Maicon da varken hayalet gibiydi. Bu maç puan kaybı olunca çok göze battı. 1-2 bitse ahtapottttt denmeye devam ederdi eminim.

Aslında yanına Ndiaye gelmeden tek başına orta sahada ne kadar ezildiğini görmek bile yeterli Fernando 'nun artık mücadele gücünün sıfırlandığını

Orta sahayı tutması gereken çapa olması gereken adam rakiplerinin yanından geçip gitmesini izlemesi çok garip, kimse Fernando oyun kursun diagonal paslar atsın muazzam tekniğini göstersin bize gibi bir derdi yok ön libero olduğunu hatırlasın önce defansını yapsın orta sahayı tutsun yeter

Bay kaģnı yarım devre oynadı sonra yatısda 1 yıldan beri yurüyor.bu herif yerine abdüssamed karnucu oynatılmalı.

Belhanda ile birlikte sezon sonunda kurtulmaliyiz bundan da

Sakatliktan sonra Belli ki artik istedigimiz seviye ye gelmeyecek

stoperlerin arasinda tudor döneminde mükemmel oynuyordu,nezaman ki orta sahaya gecti durum ortada

E87F7CAA-FB4B-4438-989C-01CE09C3D443.webp

Geri
Üst Alt