#25 Fernando Francisco Reges

Gözüme çarpan 3 pozisyonda, 2 sağ 1 soldan kaçan boş oyuncuları görmedi. Bomboş durumdaydı hepsinde orta sahada , yan pas atmayanı dövüyolar galiba, Ndiaye ile pas yüzdelerini artırmaktan başka bi halt yemediler.
Pozisyonu sarı kart değildi, topa müdahale sonrasında top ayağının altında gidince tehlikeli bir hal aldı.

Benim de dikkatimi çekti. Normalde Fernando bu pasları gözü kapalı atabilen bir oyuncu. Hayır zaten N'Diaye de Belhanda da oyun görüşü kısıtlı adamlar. Fernando da bu pasları atamayınca takım orta sahada kilitlenip kalıyor. Yemin ediyorum gözüm bir ara Selçuk'u bile aradı.

fernando feghuli ve ndiayenin bu kadar kotu olupta yerlerine hocanin selcugu dusunup oyuna almamasida hocanin selcugu kafasinda yok ettiği anlamını çıkarıp sevinmelimiyiz bilemedim. Yani o kadar leş bir orta sahamiz var düşünün

Aradığımız kan olmadı, olamıyor.

Sene sonu yolcudur abbas bağlasan durmaz olmalı. 3-4 Milyon Euro teklif gelirse yolcu edelim.Çok daha dinamik oyuncuya ihtiyaç var.

Ndiaye+Fernando toplasan 1 Melo etmiyorsa sorun var demektir.

Sene sonu kesinlikle yollar ayrılmalı. Sakatlıktan sonra bitti resmen. Berbat performansına hala kılıf uyduranlar çok komik duruma düşüyor.

Bu adamın en büyük özelliklerinden biri top rakipteyken topu tertemiz faulsüz bi şekilde kapmasıdır. Fakat gelin görün ki artık en iyi yaptığı şeylerden birini bile yapamıyor. Adamın her dalışı kartlık veya faulluk.
İlk geldiğindeki Fernando nerede, şimdiki Fernando nerede.

burada herkes eleştirirken o kadar savundum.Ama beni utandırdığın için sana yazıklar olsun.Performansını geçtim dünkü maçta o kadar olaydan sonra Alanyalı şerefsiz futbolcularla sırıtman senin ne halt olduğunu gösterdi.Yazıklar olsun.

4 maç üst üste sarı görmek büyük başarı tebrikler elalemin topçusu 34 maçta 4 kart görmüyor sen ise 4 x 4 yapıyorsun.

Berbat ötesi.

Zaman zaman saman alevi gibi çok kısa parlayıp derhal sönüyor ama acayip kötü yav.

Koskoca Galatasarayın orta sahasına bak. Bir yandan bu ihtiyar, diğer yandan beyinsiz ve pas özürlüsü Ndiaye ve son olarak hakkında ne düşündüğümü şurada dile getirsem kesin en az 1 yıl ceza alacağım Belhanda kazması.

Şu takımın bu orta sahayla deplasmanlarda hiç bir varlık gösterememesi gayet doğal. İç sahada öyle ya da böyle atmosfer ambians vs falan derken skoru buluyoruz üstünlüğü kuruyoruz ama deplasmanlarda her defasında bu takımın gerçek yüzünü görüyoruz.

Bu arkadaşımız da Belhanda denen kazma ile kolay kart görme konusunda yarışıyor aylardır. Hatta şu sıralar net bir şekilde önde.

Hadi Belhanda gerizekalının teki adamın kafası kırık aklı yetmiyor da sen yıllarca City de oynamış adamsın biraz daha akıllı oynasana be kardeşim. Amatörce kart görüyor 4 haftadır.

sent via GSC

Son düzenleme:
Berbat ötesi.

Zaman zaman saman alevi gibi çok kısa parlayıp derhal sönüyor ama acayip kötü yav.

Koskoca Galatasarayın orta sahasına bak. Bir yandan bu ihtiyar, diğer yandan beyinsiz ve pas özürlüsü Ndiaye ve son olarak hakkında ne düşündüğümü şurada dile getirsem kesin en az 1 yıl ceza alacağım Belhanda kazması.

Şu takımın bu orta sahayla deplasmanlarda hiç bir varlık gösterememesi gayet doğal. İç sahada öyle böyle atmosfer ambians vs falan derken skoru buluyoruz üstünlüğü kuruyoruz ama deplasmanlarda her defasında bu takımın gerçek yüzünü görüyoruz.

Bu arkadaşımız da Belhanda denen kazma ile kolay kart görme konusunda yarışıyor aylardır. Hatta şu sıralar net bir şekilde önde.

Hadi Belhanda gerizekalının teki adamın kafası kırık aklı yetmiyor da sen yılarca City de oynamış adamsın biraz daha akıllı oynasana be kardeşim. Amatörce kart görüyor 4 haftadır.

sent via GSC

Abi iste bu yuzden fernandodan daha cok nefret ediyorum
Belhanda ztn sabikaliydi hic sasirtmadi
Bonservisle araplara cakacagimizi bildigim icin negatif yonlerini umursamiyorum bile.

Ama bu hiyar hem 6m bonservis hemde 3m maasla takimdaki en buyuk kazik
Yuksek ihtimal bonserviste kazandirmayacak

bizim en buyuk sorunumuz aslinda bu arkadasla birlikte belhanda. Bu arkadas gerekli sertligi saglayamiyor on libero furbolda cok onemli mevki bizde herkes 8 numara anasini satayim .
10 diye gelende 8, 6 diye gelende 8 takiliyor.
Takim icinde bir degisiklik yapmak lazim ilerleyen haftalarda bu veya badoudan biri yedek kalip on liberoya donk gecerse kimse sasirmasin ki olmasi gerekende aslinda o.

Yazinde ikinçi Operasyon başliyor.

Younes Belhanda - Al Ihtttıhad - 9 Milyon Euro

Badou Ndiaye - Stoke City

Fernando Reges - ? - 3-4 Milyon Euro

Yunus Akgün - 5 Milyon Euro

Yine 18-20 Milyon € gibi bir Bütçe kaliyor.

Ndiaye nin yerine Savanier gibi bir Usta, Reges‘nin yerine genc, Dynamik bir savaşçi gerekir. (Mesela Norveç liginde bundan ton adamlar var, yada Fransada)

Belhanda’nin yerine ise belki bir Firsat transferi yapariz.

————Muslera/Yada Transfer———-
—Mariano—Marcao-Luyindama—Nag
—————-Savanier——Transfer———
————————Transfer——————-
—-Onyekuru?——-Diagne——-Feghouli

Bu Adamı yazın satıp yerine melo tarzında bir adam bulmamız lazım

Geri
Üst Alt