#25 Fernando Francisco Reges

Ndiaye gidiyor zaten,Belhanda da yüzde 99 satılacak,fernandoya da yol verme zamanı gelmiş. Yaz döneminde ortasahayı komple yenileriz,şimdiden arayışlara başlasınlar boş boş duracaklarına son günlere kalmasın yine. 2 tane scout transferi 1 tane de tanıdık adam alınabilir.

30 yas ustu topcu gelecekse 1) Belese gelmeli 2) Cok ozel yetenekleri olmali

Mesela De Bruyne 36 yasinda gelsin kopegi olalim

işte bu çok önemli bir nokta..
genç oyuncu, scout işini falan fazla abartmamak lazım.
30 yaş ve üstü oyuncuda alabiliriz.Bu çok normal.
Fakat dediğin gibi ya beleş yada çok özel yetenek yani üst düzey liglerde istikrarlı bir biçimde uzun süre oynamış en üst düzeyde olan oyuncular olmalıdır.Örnk falcao,eto,ibrahimoviçin birkaç yaş önceki hali vsss. isim aklıma gelmediği için yazamadım bunlar diğer mevkiler içinde geçerli.

Keşke PSG teklifi geldiği zaman bu kadar kaos halinde olmasaydık da kendisini satabilmiş olsaydık

Neyse inşallah Donk geçen senekine yakın bir oyun ortaya koyar da canımız yanmaz

Dün whocored'a baktım Ndiaye'ye pas özürlü deniliyor ama pas isabet yüzdesi whoscored'a göre Fernando ile aynı. Ve bu eşit yüzdenin yanında Badou, Onyekuru ile beraber takımın en çok adam geçen oyuncusu ve en çok top çalan adamı. Bu sezon ikisi de yetersizler ancak Fernando, Belhanda ile Badou'ya göre çok matah işler yapıyormuş gibi sunmak doğru değil bunu artık kabul etmeliyiz.

İki yönlü oynamasını beklemiyorum zaten de Regista'yı da oynayamıyor. Çapa önlibero dışında bir görevde daimi hayal kırıklığı yaşatır. Bunu orada oynatmaya çalışıp tüm kurguyu da Fernando'ya göre düzenlemek ne kadar doğru olur bilemiyorum. Malum adaleleri...

Kontratı bitene kadar gideceğini de sanmıyorum. Elimizden geldiğince verim almaya çalışacağız oyun zekasıyla fark yarattığı maçlara yine tanık oluruz sezonda bir kaç kez ama yüzde yüz tatmin etmeyecek hiç bir zaman.

Dün whocored'a baktım Ndiaye'ye pas özürlü deniliyor ama pas isabet yüzdesi whoscored'a göre Fernando ile aynı. Ve bu eşit yüzdenin yanında Badou, Onyekuru ile beraber takımın en çok adam geçen oyuncusu ve en çok top çalan adamı. Bu sezon ikisi de yetersizler ancak Fernando, Belhanda ile Badou'ya göre çok matah işler yapıyormuş gibi sunmak doğru değil bunu artık kabul etmeliyiz.

İki yönlü oynamasını beklemiyorum zaten de Regista'yı da oynayamıyor. Çapa önlibero dışında bir görevde daimi hayal kırıklığı yaşatır. Bunu orada oynatmaya çalışıp tüm kurguyu da Fernando'ya göre düzenlemek ne kadar doğru olur bilemiyorum. Malum adaleleri...

Kontratı bitene kadar gideceğini de sanmıyorum. Elimizden geldiğince verim almaya çalışacağız oyun zekasıyla fark yarattığı maçlara yine tanık oluruz sezonda bir kaç kez ama yüzde yüz tatmin etmeyecek hiç bir zaman.
Kıyas hatalı.

Öncelikle biz ne otnuyoruz o belli olmadığı için bu konuda konuşmak a havada kalıyor. Şimdi biz 4-3-3 oynuyorsak ileri 3lü deli skor üretmeli ee bu olmuyor, olmadı şu ana kadar.

O zaman arkadaki adamların skora yakın olması lazım Melo-Selçuk sezonundaki gibi ama o da yok.

Ee bu da olmadı o zaman bari çok iyi pas yapan oyunu hızlı genişletip açan, döndüren adamlar lazım o da yok. Bu noktada Badou'nun dribblingleri de bir halta yaramıyor çünkü rakip yarı sahada kanada inerek değil kendi yarı sahamızdan rakip yarı sahaya kadar yapıyor maks.

Fernando çapaysa bir pasör bir skorer lazım pasör de yüzde 85 üstüyle oynayan keza dikine oynayan birisi olmalı. Geçen yıl Tudor orta saha planlamasında hata yaptı bu çok açık. Biz de yazın Badu'yu alarak hata yaptık, kiralık birini bulur muyduk gerçi o da zordu.

Neyse o 3lü birbirini hiç bir şekilde tamamlamıyor.

Fernandonun oyun zekası gerçekten üst düzey ama maalesef bu sezon iyice bitik fiziki olarak.. çok sevdiğim bir isim olmasına rağmen sene sonu yolcu edilmesi gerekir..

Kıyası Fernando pasör diyorlar ondan dolayı yaptım.

Elimizde ki tek pasör orta sahaların 16 yaşında ki Mustafa Kapı ve ssk emeklisi S.İnan olması ciddi bir kadro planlaması zaafiyeti gerçekten.

Feghouli çok fazla topa bassa da o ve Mariano olmasa rakip yarı alanda ki sürelerimiz iyice düşerdi. Bizim atacağımız goller bu ikilinin insafına bakıyor şuan. Geçen yıl uygulanan geçiş oyunu stratejisinden de takım vazgeçti bu sene hiç bir şey oynamıyoruz. Doğru kurguyu yerleşimi hoca bulamazsa seri galibiyet işi zor lig sonu gazlamasına kadar.

Kıyası Fernando pasör diyorlar ondan dolayı yaptım.

Elimizde ki tek pasör orta sahaların 16 yaşında ki Mustafa Kapı ve ssk emeklisi S.İnan olması ciddi bir kadro planlaması zaafiyeti gerçekten.

Feghouli çok fazla topa bassa da o ve Mariano olmasa rakip yarı alanda ki sürelerimiz iyice düşerdi. Bizim atacağımız goller bu ikilinin insafına bakıyor şuan. Geçen yıl uygulanan geçiş oyunu stratejisinden de takım vazgeçti bu sene hiç bir şey oynamıyoruz. Doğru kurguyu yerleşimi hoca bulamazsa seri galibiyet işi zor lig sonu gazlamasına kadar.
Pasorluk yapıyor şimdi sadece mücadele adam kovalama uzaklaştırma yapamıyor

Galatasaray düşmanlarının.....

fiyat/performans olarak rezalet bir oyuncu

ayrıca 20 maç 8 sarı kart nedir yaa :asd:

Iş yuzunden maçlarımızı çoğu zaman kaçırıyorum ve bein aboneligimi gecen sene durdurdum. Bu sebepten pek arzu ettigim gibi maçları full takip edemiyorum.

Ama cok enteresandır ki eskiden baş tacı olan oyuncular: Badou, Fernando vs. bu sene takimda istenilmiyor. Galiba inanilmaz performans düşüklüğü var. Gecen sene full takip ettiğimde gayet guzel katkı sunuyorlardi takima

Geri
Üst Alt