#25 Fernando Francisco Reges

PSG haberi doğruydu bence.Paredes'i aldılar yerine Zenit'ten.Ha bence PSG'yi hak etmiyor oyunuyla o ayrı.

Sinirlenmek yok kabul et artık bunun bir numaralı işe yaramaz olduğunu
Maicon bile talip çıktı bu eşeğe talip bile yok

Galatasaray düşmanlarının.....
tarihin en büyük kazigi belhandadir asil sen bunu kabul et. Fernando ondan sonra gelir. Hatta MUSTAFA SARP bile Belhanda'dan daha verimliydi. O nu alanin, begenenin, isteyenin abv. Penalti atsa bizde, sike yapar Montepellier'da gibi

tarihin en büyük kazigi belhandadir asil sen bunu kabul et. Fernando ondan sonra gelir. Hatta MUSTAFA SARP bile Belhanda'dan daha verimliydi. O nu alanin, begenenin, isteyenin abv. Penalti atsa bizde, sike yapar Montepellier'da gibi
İki üç haftaya anlarsın sende

İki üç haftaya anlarsın sende

daha gelmediginde dedim tarihin en kazik oyuncusu olacak Belhanda. SÜKÜRLER olsun yaniltmadi beni bu cöplerin efendisi. Hele buna peygamber gibi tapanlara sasiyorum

Aman kariyer falan istemez adam gibi top oynasın bunun gibi yürüyüm mü kosayim mi diye düşünen gelinlik kız gibi adamlara ihtiyaç yok
Anasını ağlattı takımın

Belhanda, bu ve Ndiaye ücü kesinlikle seneye bu takimda yer almamalilar.

Belhanda gerizekali, Ndiaye beyinsiz, bu da artik ölmüs bitmis halde. 15 macta 8 sari kart görmek de nedir yahu.

Melo gibi sert bir adam bile bu kadar kart görmüyordu. Bunun yedigi kartlarin neredeyse istinasiz hepsi gereksiz.

Belhanda, bu ve Ndiaye ücü kesinlikle seneye bu takimda yer almamalilar.

Belhanda gerizekali, Ndiaye beyinsiz, bu da artik ölmüs bitmis halde. 15 macta 8 sari kart görmek de nedir yahu.

Melo gibi sert bir adam bile bu kadar kart görmüyordu. Bunun yedigi kartlarin neredeyse istinasiz hepsi gereksiz.
Can gözlerim yaşariyor

Geri
Üst Alt