Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.795
- 109.618
- 4.878
Bu iki cöp icin birbirinizi uzmeyinyooo fernando gitsin diyorum alanya macindan sonra. Bu arkadas halen belhanda yalayici
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu iki cöp icin birbirinizi uzmeyinyooo fernando gitsin diyorum alanya macindan sonra. Bu arkadas halen belhanda yalayici
Sorun yok fikri değişmeyen sadece ahmaklardir rengoMatic 45 ise bu adam helalinden bir 2 M eder olarak revize ediyorum. @Ercan Kinay
Hirbirsey veremezsin cevabını aldınbuna öyle güzel bir cevap verebilirim ki aslindaAdminler agzima sicar ama . Cok fena offsayta attin kendini gerizekali
Oyle bir fena cakardim ki, uyeligini iptal ettirmeye giderdin, bos yapma simdiHirbirsey veremezsin cevabını aldın
Biraz efendi olmayı dene
Galatasaray düşmanlarının.....
Sana önceden taramalı tüfek şimdilerde ise şeker kamışı diyorlarmış, doğru mu?Oyle bir fena cakardim ki, uyeligini iptal ettirmeye giderdin, bos yapma simdi
mod olduktan sonra herhalde ana avrat düzgecemem. bosuna mi habire ceza yedik zamaninda. yine de dinlemeyip geciririm ayri konuSana önceden taramalı tüfek şimdilerde ise şeker kamışı diyorlarmış, doğru mu?
Şeker gammışı oldun yani?mod olduktan sonra herhalde ana avrat düzgecemem. bosuna mi habire ceza yedik zamaninda. yine de dinlemeyip geciririm ayri konu
Yav he he kuru sıkı yapmaOyle bir fena cakardim ki, uyeligini iptal ettirmeye giderdin, bos yapma simdi
20 sarı kart Melo kaç sezonda gördü bu adam mı sert Melo mu
Yeminle halı sahaya çagirsam bizim çocuklar madara eder bunu
Galatasaray düşmanlarının.....
Bu tamamen güçsüzlükten kaynaklanıyor profesyonel lik aynayisi sıfır kendine bakmıyor iyi çalışmıyorMelo da kart görmeye eğilimliydi ama doğru yerlerde taktik fauller yapardı. Bu direkt topu kapacagim diye milletin bileğine giriyor.
Bu hale gelmesi çok garip. Demek hala benimsememiş Galatasaray'ı.
Eleştirilen küfür edilen Belhanda'nın yarısı kadar mücadele etse kral olacak.