#25 Fernando Francisco Reges

Zaten Fernando adam olsa pep bunu göndermezdi. Fernandinho'ya bakıyorum Fernando ile yaşıt ama neden guardiola onu tutmuş bunu yollamış bir city maçı izleyince anlıyorsun. Zaten ligde deplasmanlarda zorlanan city Fernando gittikten sonra 100 puanla şampiyon oldu. Tesadüf mü acaba?
100 puanla Fernando'nun ne alakası var yav ne diyon

20 sarı kart Melo kaç sezonda gördü bu adam mı sert Melo mu
Yeminle halı sahaya çagirsam bizim çocuklar madara eder bunu

Galatasaray düşmanlarının.....

Transfermarkt verilerine göre söyle istatistikler:

Melo 154 mac 53 sari kart 3 sari/kirmizi 2 direk kirmizi
Fernando 47 mac 20 sari kart

Düz hesap Melo 3 macta bir kart görmüs, Fernando ise 2 macta bir diyebiliriz.

Zaten Fernando adam olsa pep bunu göndermezdi. Fernandinho'ya bakıyorum Fernando ile yaşıt ama neden guardiola onu tutmuş bunu yollamış bir city maçı izleyince anlıyorsun. Zaten ligde deplasmanlarda zorlanan city Fernando gittikten sonra 100 puanla şampiyon oldu. Tesadüf mü acaba?
Fernandinho yaşlı değilmi buna göre

Hatay maçında benim izlediğim tüm Galatasaray maçlarındaki en kötü defansif orta saha performasını gösterdi Fernando. Mustafa Sarp en azından gereksiz yada beceriksiz sarı kart görmez gölge pres yapmasına rağmen defans arkasına koşu yapar arka direkte gol pozisyonuna girerdi bunda o da yok. Takım baskı yediği anlarda berbat oyun kurup baskıyı daha da artırdı 10 kişilk Hatay'a bunun yüzünden üstümlük kuramadık artı Alanya maçında da rezil oynamıştı. Göztepe maçında sakatlandığından beri performansı rezalet. Önümüzdeki sene bizi büyük bir önlibero problemi bekliyor umarım iyi transfer yaparız.

Bu adamin kart sayisina bakin ama kartlari hangi dakikalarda gördügüne de bakin. Basaksehir 5-1, Besiktas 3-0 ve Belhanda'nin atildigi 0-0lik FB maci disinda gördügü kartlarin hepsi ya ilk yarinin sonunda yada ikinci yari mac bitimine az bir süre kala. Ne zaman fizik-kondisyon olarak aciz duruma düsüyor, o zaman kart görüyor. @Ercan Kinay 'in rezil dedigi kadar var.

Bu adamin kart sayisina bakin ama kartlari hangi dakikalarda gördügüne de bakin. Basaksehir 5-1, Besiktas 3-0 ve Belhanda'nin atildigi 0-0lik FB maci disinda gördügü kartlarin hepsi ya ilk yarinin sonunda yada ikinci yari mac bitimine az bir süre kala. Ne zaman fizik-kondisyon olarak aciz duruma düsüyor, o zaman kart görüyor. @Ercan Kinay 'in rezil dedigi kadar var.
Ben o başakşehir bjk maçlarından sonra bunun ne mal olduğunu anladım
37 lik Atiba bile neler yapıyor açın izleyin
Akhisar iç saha keza Karabük iç saha ne hallere düştü
Taraftar ilk önce pek önemsiyor du sonrada yapılacak algı da kalmayınca herkes çözdü olayı
Yok sakatlık yaşadı yok psikolojik sorunu var yok stoperler kötü yok yanlış yerde oynatıliyor falan filan
Terim 8 oynatıyor diye kiziliyordu ne zamana kadar son kupa maçına kadar donk çıkıp bu 6 ya geçince herşey ortaya cikti resmen alay konusu oldu
Ayağı biraz düzgün ara sıra pas atıyor başkada hiçbir şeyi kalmamış
Konuşmaya değmeyecek biri bence

Hatay maçında benim izlediğim tüm Galatasaray maçlarındaki en kötü defansif orta saha performasını gösterdi Fernando. Mustafa Sarp en azından gereksiz yada beceriksiz sarı kart görmez gölge pres yapmasına rağmen defans arkasına koşu yapar arka direkte gol pozisyonuna girerdi bunda o da yok. Takım baskı yediği anlarda berbat oyun kurup baskıyı daha da artırdı 10 kişilk Hatay'a bunun yüzünden üstümlük kuramadık artı Alanya maçında da rezil oynamıştı. Göztepe maçında sakatlandığından beri performansı rezalet. Önümüzdeki sene bizi büyük bir önlibero problemi bekliyor umarım iyi transfer yaparız.
Mustafa Sarp ha

fm 2017 de 1 sezonda 45-50 maçta 55 sarı kart görmüştü fernando adamlar cidden gerçeğe uygun yapmışlar :D

Olsa çok iyi olurdu, kötü mötü mevcut kadroda banko 11 oynar.

Sezon sonuna kadar bu adama mahkum olduğumuzu görmüş olduk. Donk bu herifden de beter durumda. Adamlar ellerini sallaya sallaya geçiyor orta sahayı.

Bu adamın performansı biraz da takımın durumuyla doğru orantılı, takım iyiyken kötü oynadığına pek şahit olmadık. Bence bu haftadan itibaren performansı ciddi derecede artacak, artmasa bile ilk 11'e ilk başlarda yazılacaklardan birisi çünkü alternatifi Donk ve Selçuk, başka söz söylemeye gerek yok sanırım.

Fernandonun yoklugu pas olaylarinda cok belliydi. Donk hic yapamadi bunu. Fernando gücünü tekrardan bulmasi gerek. Cok lazim olacak

Geri
Üst Alt